Je prebaľovací nadstavec na komodu dobrým riešením?
Ahojte, mám doma komodu, na ktorú nám presne pasuje takýto prebaľovací nadstavec (viď foto), tak to chcem kúpiť. Máte niekto takýto nadstavec? Bude to podľa vás fajn? Ďakujem.

Aj ja som to tak mala 🙂 uplne v pohode to je
Aj ja som to tak mala 🙂 uplne v pohode to je
@nikoleta999 @nataliiik ďakujem , ja som sa len bála či sa to nezošmykne alebo tak, bolo to dosť stabilné, iba ste to nasadili a hotovo? My sme rozmýšľali že to priskrutkujeme ale zas nechcem poškodiť komodu
@frida1990 ak si chces byt ista pevnostou, nalep si to na tenku (1 - 1,5 mm) butylovu pasku (kup bielu alebo svetlosedu, na webe ju najdes). Je to taka trvalo pruzna lepiva "plastelinovita" hmota, taketo veci dobre drzi a neposkodi povrchy (po demontazi ju "zosulas" z oboch povrchov). Je to uzitocna vec mat doma na rozne lepiace/tesniace/antivibracne ucely.
@frida1990 ak si chces byt ista pevnostou, nalep si to na tenku (1 - 1,5 mm) butylovu pasku (kup bielu alebo svetlosedu, na webe ju najdes). Je to taka trvalo pruzna lepiva "plastelinovita" hmota, taketo veci dobre drzi a neposkodi povrchy (po demontazi ju "zosulas" z oboch povrchov). Je to uzitocna vec mat doma na rozne lepiace/tesniace/antivibracne ucely.
@madeincssr skvelé, ďakujem za tip! ☺️
Za mňa najlepší. Ak to ako pult nevyuzijes, stále máš komodu. My sme to takto mali a bezpečné to bolo, o to sa báť nemusíš 🙂
Ja som mala pri prvom dieťati, do toho som kúpila mäkkú prebalovaciu podložku. Pre mňa to spätne nebola dobrá voľba, keďže opakovane sa stalo, že malý sa otáčal alebo inak sa bránil prebalovaniu a udrel si hlavu do toho nadstavca dosť silno. Pri druhom dieťati som kúpila tvrdú prebalovciu podložku (molitanovu) a iba tu mam položenú na komode. To ma mäkké hrany, takže udretue sa nehrozí.
Pre mňa teda ten nadstavec neplní žiadnu funkciu.

jasne. a na to molitanová podložka a bude to super