Kde nájsť krásny nábytok pre bábätko?
ahojte mate nejeky tip kde najdem pekne babatkovske zostavy nabytku? dakujem
my sme tiež rovno kupovali nábytok ako pre staršie dieťa. Aby sme to po dvoch rokoch nemuseli meniť. Posteľ rovno klasickú, veľkú, nábytok má Kallax a Stuvu. Jediné, čo sme menili bolo , že sme ku Stuva skrinkám ( mali výšku 120 cm) dokúpili tie s výškou 60 cm a teraz má ako keby dve skrine 180 cm. Na hranie bol stôl aj stoličky Mamut z Ikei. To bolo super.
no my potom neskôr ked bude vacsie 3-4r mu chceme dat spravit izbu na mieru od stolora, cize teraz by to bolo este zbytocne pre babo...preto chcem zatial len nejaku komodu a skrinu postielku, ale rozmyslam nad Ikeou...to sa potom aj lahko preda
to keď chceš len takto nakrátko, ja by som pozrela bazoš, tam je Ikei dosť, Buď Stuva - je tam aj prebalovací pult, postieľky alebo aj Hemnes, či Brimnes by stačil. Neinvestovala by som do toho veľa peňazí.

My sme kúpili obyčajne kallaxy z ikey a oblepila som mu to nálepkami na stenu. Momentálne má dinosaury, keď z nich vyrastie dáme niečo iné čo si povie. Nemusíme meniť celý nábytok keď z neho vyrastie a pôjde s ním až do puberty