Kvalitný vankúš pre 10-ročné deti
Dobrý deň, potrebujem kúpiť deťom nové dobré vankúše, majú skoliózu. Z pamäťovej peny sa pre deti neodporúča, napriek tomu na mňa všade vyskakujú ponuky na vankúše z pam. peny 🙂 Tie lacné 20-30€ nechcem, za chvíľu sú ako placka.
Ďakujem za každé odporučanie.
@catherinah popravde neviem, ale vravela mi v prespanok tusim a aj fyzio ze pamatovu nie
@adamar Akurat som teraz kupovala pre seba perovy vankus z XXX Lutz. Toto presne som mala aj ja, ze som mala predtym vankuse z pamatovej peny a vzdy sa casom zlezali a mna brutalne bolel krk, hlava a kazde rano som mala celu vrchnu cast chrbta ubolenu. Pani v obchode mi ukazala perovy, tak som si povedala, ze to risknem a uplne som nadsena. Stal sice 75 eur, ale zatial pre mna novy level spanku ☺️
@adamar u nas mame vsetci perove vankuse..kedze niesme alergici. Raz som si kupila taky anatomicky po tyzdni letel do kosa krk ma bolel hlava vsetko
@adamar my mame z oveckarna.sk a jsme maximalne spokojeni. Po 4letech vypadaji jako vcera koupene.
Vyberte si nejaký s lrirodnou náplňou, my sme vymenili za paperove a to sme všetci alergici. Dnes sa už robia paperove vankúše inak ako voľakedy,dôkladne sa čistia,prechádzajú aj UV čistením,kedy sa zabijú aj všetky roztoče a všímajú sa do špeciálnej tkaniny,ktorá tam.roztoce už nepusti. Takže už neplatí,že alergici nemôžu
Odkial ste prosim kupovali paperove vankuse? Nase deti maju 10 a 6 a neviem, ci im stale kupovat nejaky mensi "detsky" vankus, alebo uz poriadny 70x90cm, ktory vydrzi roky.

Preco sa neodporúča z pamatovej peny?