Mám predeliť detskú izbu?
Myslíte, že je lepšie mať pre dvoch chalanov 13r a 15r jednu spoločnú izbu v rozmere cca 5,8x3,5m alebo to predeliť a budú mať izbu cca 3,5x2,8m. Izba by nebola prechodná, každý by mal svoj vstup. Nevieme sa s mužom dohodnúť, ja som sa predelenie, budú mať súkromie, muž hovorí, že to bude extrémne malé. Nemáme financie na iné bývanie, musíme pracovať len s tým čo máme, chlapci sa nevedia dohodnúť, mladší chce spoločnú izbu, starší svoju vlastnú. Manžel ma ale asi pravdu, že keď im príde návšteva, nebudú mať ani ako rozložiť posteľ. Mrzí ma, že nemáme viac peňazí aby sme im dokázali zabezpečiť súkromie aj priestor.
Prípadne kebyže to predelite dákou vstavanou skriňou až po strop? Aby mal každý zo svojej strany satnik. Prípadne do tej steny to tam vsadiť. Budes potrebovať hľadať menej miesta v izbe na úložný priestor
@13uzivatelka11 presne tak. Na mieru urobenu skrinu, aby mali obydvaja pristup. Este by som porozmyslal nad tym , ci nekupit im taku postel co sa da vyklopit na stenu. My ked sme mali 3 jednu izbu aj tak sme skoro vobec na postelich neboli. Zbytocne cez den zabrali miesto. Bud ame boli vonku ci pri pisacom stole alebo v obyvacke.
My sme tak mali v predošlom byte predelenu izbu vstavanou skriňou. 80cm teda odpočítaj z izby (aby vnútro skrine malo aspoň 30cm z každej strany na veci, 10cm je na vedenie kolaje a dvere) Ale máš to 2 v 1. Nemusíš dávať priečku a máš skrine z každej strany. My sme boli pozerať novostavby bungalovov a tie detské izby boli v štandarde 3,5x3 m .
@anonym_autor deti sa musia dohodnut. ja by som nedelila
maju 13 a 15, nie 3 a 5, co tak opytat sa deti?
maju 13 a 15, nie 3 a 5, co tak opytat sa deti?
@natalka13 už som raz písala, že mladší sa rozdeliť nechce a starší chce.
Starší samostatnú izbu chce, mladší nie, ale časom ju bude chcieť aj mladší. Máte ideálne podmienky, každá izba bude mať vlastné okno, aj dvere, za týchto okolností by som určite rozdelila.
My máme 4 deti a kupujeme akurát 4-izbák v novostavbe, kde detské izby majú rozmer 12 a 13 m², a to je ešte v rámci novostavieb väčšia rozloha, bežná je 10m². Vaša detská izba je úplne super a určite by som ju rozdelila, časom aj mladší syn bude chcieť. A môžete kúpiť postele s výsuvným lôžkom, čiže budú v pohode aj na prípadné prespávanie.

Prípadne kebyže to predelite dákou vstavanou skriňou až po strop? Aby mal každý zo svojej strany satnik. Prípadne do tej steny to tam vsadiť. Budes potrebovať hľadať menej miesta v izbe na úložný priestor
@13uzivatelka11 presne tak. Na mieru urobenu skrinu, aby mali obydvaja pristup. Este by som porozmyslal nad tym , ci nekupit im taku postel co sa da vyklopit na stenu. My ked sme mali 3 jednu izbu aj tak sme skoro vobec na postelich neboli. Zbytocne cez den zabrali miesto. Bud ame boli vonku ci pri pisacom stole alebo v obivacke.