icon

Möbelix a oneskorené dodanie tovaru

malebiele
2. aug 2020

Ahojte baby, este v maji sme s muzom objednavali z Moebelixu komody do spalne, jedna je od zaciatku skladom a pripravena k vyzdvihnutiu, na tu druhu sa cakalo 9-10 tyzdnov. Povedali sme si, ze ok, pockame. Tento tyzden bol ten 10.tyzden, kedy komoda mala byt a ked som volala zaciatkom tyzdna do Moebelixu, povedali ze aj bude. Do piatku sa neozyvali, zavolala som zasa a povedali, ze komoda bude najskor az o dva tyzdne. Nahnevalo ma to, ale ok, pockame, lebo do spalne nam ine komody velkostne nepasuju, ale co ak ani po dvoch tyzdnoch nebude? Pani ma uistovala, ze dodavatel uz termin potvrdil. Mate nejaku podobnu skusenost vy a ako to dopadlo? Da sa v pripade nedodrzania terminu pripadne ziadat aj nejaka zlava?
Ja viem ze niektore si poviete aky "problem", ale cakame prirastok a chceme spalnu dovtedy zariadit novym nabytkom, kedze stary je opotrebovany a aj vymalovat, ale to zatial nemozeme kedze dorucenie tovaru sa stale odklada. Dakujem 🙂

denden77
2. aug 2020

@malebiele ja som u nich pre toto iste zrusila celu objednavku nabytku do obyvacky.. kazdy druhy tyzden mi dosls sms, ze nabytok bude o dalsie 2 tyzdne 🤷‍♀️😁

malebiele
autor
2. aug 2020

@denden77 och dufam ze to nebude nas pripad, lebo ine komody ktore by nam rozmerovo pasovali do spalne som nikde inde nenasla 😵

denden77
2. aug 2020

@malebiele drzim palec 🍀 ja som na to nervy nemala 😁

stary_ujco
2. aug 2020

Toto je v mobelixe klasika... Raz som spravil tú chybu, ze som tam kupil matrace. Po 2 mesiacoch boli prelezane o vyse 2cm hrubky. V ramci reklamacie mi mali dodať nový tovar, ale ani v predlzenej 60 dnovej lehote ho neboli schopni dostat na predajnu. Posledný deň 30 minút pred záverečnou som tam napochodoval a opýtal si peniaze. Teta sa ma snazila obmekcit, ze matrace určite prídu hneď druhý deň... Bol to môj posledný nákup v mobelixe.

miakey
2. aug 2020

@malebiele nám sa stalo to isté, viac ako 2 mesiace pred narodením bábätka sme objednali skriňu do detskej izby, dodacia doba 7-8 týždňov myslim. Potom vypukla korona a dokopy 3x nám predĺžili dodanie. Skriňa prišla, až keď mal drobec 2 mesiace 😅

malebiele
autor
3. aug 2020

@miakey tak som zvedava ako to bude u nas, dufam ze nebudeme tolko cakat 😀
@denden77 a ako si zrusila objednavku, je tam nejaky storno poplatok?
@stary_ujco neprijemna skusenost, ja tiez dufam ze tie skrine nebudu jedna uplne ina farebne ako druha, kedze jedna tam je od zaciatku a na druhu sa caka 🙄

denden77
3. aug 2020

@malebiele este by mi skusili dat storno poplatok 😁 prisla som na predajnu, zohnala prveho pracovnika a oznamila mu svoj zamer.. ten zavolal dalsieho a dalsieho, potom veduceho pobocky.. snazili sa ma ukecat, vyplnili par papierov a normalne mi cez pokladnu vratili plnu sumu 😊
paradox bol, ze som sa tiez dozvedela, ze cela objednavka nebola dodana pre jeden jediny nedodany samostatne stojaci kus.. vsetko mali na sklade, az na jeden kus.. zrazu mi to chceli vsetko dat aj hned a tu poslednu vec gratis.. odmietla som.. 🤷‍♀️😊

malebiele
autor
3. aug 2020

@denden77 aha tak ja som zatial nic neplatila chvalabohu, to by ma viac stvalo 😀 tak si musim pozriet ci staci potom ak uz by to niekedy bolo tak neprevzat a nejak sa to stornuje automaticky, ak by som dovtedy zohnala nieco ine alebo ci to predtym treba este zrusit alebo co 🙂