icon

Odkiaľ kúpiť skriňu do izby?

korinecka
11. júl 2019

Dobrý deň, prosím poraďte odkiaľ ste kupovali veľkú šatníkovú skriňu do spálne (nie vstavanú) a ako ste spokojné. Na Heuréke má dobré recenzie firma Tempo Kondela, ale zase na iných stránkach si naň sťažujú. Ďakujem za rady.

Strana
z2
simca06022011
9. sep 2019

Este je riesenie kombinaciu bielej a dreva 🙂

penelope11
9. sep 2019

No to uvidime jak to bude u nas, ked bude mala vacsia @simca06022011, ked zacne brat farbicky do ruky. Musime to vyriesit tak aby to bolo prakticke. Aby som nebola otrokom 🙂
Vidis ta kombinacia to ti tiez nemusi byt zla vec, budem musiet popozerat a dohodnut sa aj s polovickou co povie. Ja som chcela tiez, ze nejaku farebnu stenu by sme dali alebo nejaku tapetu este 🙂

lennaa
10. sep 2019

Myslim @penelope11, ze biela nemusi byt problem, ze praveze moze ten priestor presvetlit, ved ked si pozries na predoslej fotke ako vyzera biely nabytok ku farebnej stene tak podla mna je to ok 🙂

penelope11
3. okt 2019

Ano ano @lennaa, uz nad tym sedim kazdu chvilu. Uz mam tak predbezne aj vybrate, ze co by som chcela. Co by som si v izbicke vedela predstavit. Tak uvidime, ze pri com napokon skoncime, len nechcem sa rozhodnut bez draheho 🙂

wiw8
4. okt 2019

@penelope11 To chapem, ze chces aby ste to spolu vybrali. Len mysli na to, aby bolo v izbe co najviac ulozneho priestoru.
Lebo toho pri detoch nikdy neni dost 😉

simdob
7. okt 2019

@wiw8 to áno, naša malá mala teraz ešte len rok a má toľko vecí, že dovidenia, zachvíľu tiež nebudem vedieť kde to dávať, ešte budeme musieť nejakú komodu alebo niečo dokúpiť lebo je toho toľko, neviem čo to bude v puberte 🙂

wiw8
9. okt 2019

@simdob To jo a este ked si vezmes, ze je to dievcatko, takze to bude tolko toho, este zachvilku take saty, take silonky, take sponky, gumicky. Ja sa na toto vsetko uz pomaly psychicky pripravujem, len najskor si chcem dokoncit dozariadovat obyvacku, tam este by som chcela daky koberec a obraz vybrat a vrhnem sa aj ja na detsku 😀

penelope11
11. okt 2019

Chapem to a je mi to viac ako jasne @wiw8 🙂 Uz sme povyberali, co chceme v Tempe Kondela, takze uz mam taku realnejsiu predstavu aj ako to potom vsetko bude v izbe usporiadane. Mam taku velku radost z toho 😀 Sa budem tesit ja viac z toho jak mala 😀

wiw8
6. nov 2019

@penelope11 To mam potom aj ja radost s tebou, je to fajn, ked uz mas v tom jasno, ze uz mas predstavu aj o kombinovani a aj vlastne tym padom o tom, co to bude stat 🙂

flavica
7. nov 2019

@penelope11 a co konkretne ste vybrali? 🙂 aj tu rohovu skrinu, co je na predoslej strane, ci ee?

penelope11
14. nov 2019

Vies co aj ja som rada @wiw8. Lebo sa mi uz o tom pomaly aj snivalo 😀 Nevedela som jak to vyriesit a teraz uz mozem pokojne spavat 😀
Hej aj tu, ta nam sadne dobre a k tomu este aj taku komodu @flavica. Viacero veci, mam to uz spisane, aby som nemusela si tym trapit hlavu 😀 😀

flavica
25. nov 2019

@penelope11 ale sak je dobre mat v tom jasno, ze aby si vedela, co a ako a potom si to naraz kupis a budes mat vybavene, ved je to tak lepsie 🙂

lennaa
26. nov 2019

Nevies si predstavit @penelope11 ako sa ja tesim, ked raz budeme detsku izbu zariadovat, len na to si budem musiet asi este pockat, budem musiet byt trpezliva. Ale tak ja si teraz aspon inak radost robim, som objednala do obyvacky taku komodu a drahy sniva o kresle, tak budem mat uz aspon darcek na Vianoce vybaveny pre neho 😀

wiw8
28. nov 2019

@lennaa O kresle? A to prosim ta o akom?? :D

lennaa
3. dec 2019

Neviem ci vies, ale take ako kedysi byvali @wiw8, usiak sa vola take kreslo jak chce. Akoze musim povedat, ze aj mne sa to paci, len nejako sa na farbe nevieme zhodnut, ja by som chcela nieco take co nam obyvku ozivi, ze to kreslo vlastne vynikne.
Tak furt lustrujem, ze ktore vyberiem a kupim mu. Len ho musim schovat niekam ked dojde, aby nebolo doma, aby ho nevidel 😀

wiw8
6. dec 2019

@lennaa Tak to viem, to mam predstavu, ty by si aku farbu chcela? Kolko take kreslo vobec stoji? 🙂

lennaa
9. dec 2019

Mne sa paci horcicova @wiw8 🙂 Aj cervena nie je zla, ja by som nieco take proste chcela, aby to zaujalo 🙂 Vyniklo 🙂
Ked to zalezi od toho, ze aj kde ho kupujes, toto co ja ti pisem, co som vyhliadla tak to vychadza necelych 220 eciek 😉

wiw8
3. jan 2020

@lennaa Ako si to napokon dobojovala? Ktore si vybrala?? 🙂

penelope11
9. jan 2020

Usiak @lennaa - take kreslo mali moji starki, este bolo v takej tmavozelenej farbe, skoda, ze sme ho pred rokmi vyhodili, vobec mi vtedy ani len na um nezislo, ze nieco take bude opat trendy, ze to pride spat do mody, teraz si mozem uz akurat tak hlavu buchat :(

flavica
13. jan 2020

@penelope11 vsetko sa to vracia tieto veci, to mozes vidiet aj na nabytku, ze ako to vsetko ide spat, ale zase nie kazdemu sa to paci, kazdy mame iny vkus, ja som preto taka rada, ze su obchody, kde je toho vela, myslim siroka ponuka, ze mozem vybrat ozaj podla toho, co mi padne do ocka 🙏😍

lennaa
11. feb 2020

Vybrala som horcicovu @wiw8, ta mi v ponuke Tempa Kondela padla do oka hned ako som uz aj vyssie pisala a nejako som nemohla polavit z tej predstavy, aby sme ho mali doma.
Ano @penelope11 kedysi take byvali a v roznych farbach, dokonca rozne latky boli na taketo kresla pouzivane. Ked ono sa to vsetko obmiena, vracia, ja som si to vsimla uz pred casom, preto kopu veci opatrujem, lebo viem, ze raz pride ich cas :P

ujaju
16. feb 2020

@lennaa To áno, len ten nábytok tiež musí spolu ladiť 🙂
Niekomu sa takéto kúsky nábytku nepáčia, čo mne teda napríklad do hlavy nejde, tiež plánujem, že si také kreslo do kúta obývačky raz zaobstaráme a nad to takú nejakú lampu, aby sa dobre čítali knihy

sticker
Strana
z2