Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Mala operena laska ❤

    Uz mate zajednane dovolenky? Oplati sa uz teraz pozerat letenky na oktober napriklad?

    Prosim neviete mi poradit nejake tipy, co svokrovcom? Maju vsetko, nemaju nudzu o peniaze, nemaju ziadne hobby. Su len v praci a potom doma pred telkou.

    Ako planujete stravit trieto posledne letni dni

    Ako je to teraz prosim vas na pasovom. Oplati sa teda si priplatit za skorsie vydanie. Nehrozi aj pri nom, ze sa cas vystavenia predlzi?

    Kocky nereklamovali ste niektora tenisky na newbalance? Objednavala som si od nich pred par mesiacmi a uz sa mi trhaju, tak ich idem poslat na reklamaciu, no som zvedava, ci to uznaju, tak mi napadlo, ci niektore nemate skusenost.

    Ahojte, potrebujem poradit, muz si kupil macbook a chcela by som mu k nemu mysku kupit, ale neviem ci mam vyberat rovno apple alebo ci moze byt aj ina znacka, ci je to kompatibilne alebo ee 🙂

    Kocky aku vonu mate v aute, co pouzivate? Chceme nieco na prevonanie, ale neviem mam pocit, ze vsetko tak nejako kratko vydrzi :/

    Cim sa prikryvate v lete? Mame take tenke akoby letne paplony, lenze to tiez nam je dost teple, tak premyslam, co kupit co by bolo take najlepsie. Nemate s niecim fajn skusenost?

    Davate si gel na nechty na nohach na leto? Kolko vam to vydrzi? Ma to zmysel?

    Nerobite niektora levandulovy sirup? Rada by som nejaky overeny recept ak by sa dalo 😍