icon

Odporúčate vrkočový mantinel do detskej postieľky?

19. máj 2025
taktotedanie
19. máj 2025

Nie
V postielke nemas mat nic o co sa ti dieta moze pridusit

sisska96
19. máj 2025

Nie, načo

autor
19. máj 2025

Ide o väčšie dieťa, cestuje po postieľke a bucha sa do tyciek, tak niečo som chcela dať do hornej casti postele, aby si hlavku nebuchal v noci....

patka06
19. máj 2025

Neodporúčam, ani pri väčšom dieťata - je to lapač prachu

autor
19. máj 2025
@patka06

Neodporúčam, ani pri väčšom dieťata - je to lapač prachu

@patka06 Ďakujem

amelie22
19. máj 2025

Mala som vrkočový mantinel, lebo sa mi páčil (a nie nemala som v postielke milion veci o ktore by sa mohla zadusit, ale všetko s mierou, že 🙂 ) a nevýhoda toho mantinelu bola, že mne sa zdalo, že potom jej už bola tá postieľka úzka s tým mantinelom. Keď už teda bola väčšia a potrebovala viac priestoru. A áno, keď som ho dala preč začala sa mi plieskať o tyčky 🙂 A niekedy si tam aj nohu zakliesnila. Preto teraz synovi som objednala taký ten klasický mantinel dookola čo je, pôvodne sa mi nepáčili také, ale zaberá menej priestoru a snáď to pomôže proti tomu búchaniu sa neskôr. Tak sama som zvedavá, či to bude lepšie.
Ten vrkoč som teraz posunula dcére do jej väčšej postele, aby sa nelepila na studenú stenu 🙂

taktotedanie
19. máj 2025

Netreba
Lapac prachu
Dieta sa o tie tycky netrieska silno

7lenka11
19. máj 2025

Áno, mam prí oboch deťoch. Pomohlo, nakoľko sa tiež trieskaju a potom sa na to zobudili.

ls56
19. máj 2025

Ano mam, tiez syn sa trieskal a pomohlo to. A ze lapac prachu? Omnoho horsie veci su, ako lapac prachu. Toto ma dost dobre vyuzitie. Inak ono sa to moze normalne aj prat. Smelo do toho.

andreatytler
20. máj 2025

Nie. Postielka ma mat vela ventilacie a vsetky tieto mantinely tomu brania. Tiez to dieta moze pouzit ako schodik a pokusit sa vyliezt z postielky. Dieta sa postupne nauci netrieskat a nestrkat nohy a ruky nedzi tycky.

taktotedanie
20. máj 2025
@ls56

Ano mam, tiez syn sa trieskal a pomohlo to. A ze lapac prachu? Omnoho horsie veci su, ako lapac prachu. Toto ma dost dobre vyuzitie. Inak ono sa to moze normalne aj prat. Smelo do toho.

@ls56 napr? Ja osobne mam dost minimalisticku domacnost takze ta mna je to blbost

cyberk
20. máj 2025

U kamosky som videla, zaberalo to vela miesta zbytocne. My sme mali klasicky mantinel a ten stlmil narazy.

7lenka11
20. máj 2025
@andreatytler

Nie. Postielka ma mat vela ventilacie a vsetky tieto mantinely tomu brania. Tiez to dieta moze pouzit ako schodik a pokusit sa vyliezt z postielky. Dieta sa postupne nauci netrieskat a nestrkat nohy a ruky nedzi tycky.

@andreatytler a kedy sa to naučí? Robí to stále aj 11mesacna aj 2,5rocna.

andreatytler
21. máj 2025
@7lenka11

@andreatytler a kedy sa to naučí? Robí to stále aj 11mesacna aj 2,5rocna.

@7lenka11 Ano, presne v tom veku medzi 1 a 2 rokmi ked zacnu chodit, zacnu aj pokusy z postielky vyliezt.

7lenka11
22. máj 2025
@andreatytler

@7lenka11 Ano, presne v tom veku medzi 1 a 2 rokmi ked zacnu chodit, zacnu aj pokusy z postielky vyliezt.

@andreatytler ani jedno dieťa mi to zatiaľ nerobilo, staršia má už 2,5r.. takže neplatí to u každého dieťaťa

andreatytler
22. máj 2025
@7lenka11

@andreatytler ani jedno dieťa mi to zatiaľ nerobilo, staršia má už 2,5r.. takže neplatí to u každého dieťaťa

@7lenka11 No, mas deti "kam ma polozis, tam budem" mas stastie. To aj to 2.5 rocne mas este v postielke s bocnicou a vrkocom a vyberas ho z postielky a davas do postielky?
A potom su deti, ktore z postielky vylezu ak sa tam nudia.

7lenka11
23. máj 2025
@andreatytler

@7lenka11 No, mas deti "kam ma polozis, tam budem" mas stastie. To aj to 2.5 rocne mas este v postielke s bocnicou a vrkocom a vyberas ho z postielky a davas do postielky?
A potom su deti, ktore z postielky vylezu ak sa tam nudia.

@andreatytler nemám, moja staršia je hyperaktivna od narodenia, nesedí ani 10 minút z celého dňa.. áno je v postieľke, nakoľko odmieta sama spať v detskej vo veľkej posteli.. nenútim, kým sa na to necíti.. je pre mňa lepšie mať obe deti pri sebe

andreatytler
24. máj 2025
@7lenka11

@andreatytler nemám, moja staršia je hyperaktivna od narodenia, nesedí ani 10 minút z celého dňa.. áno je v postieľke, nakoľko odmieta sama spať v detskej vo veľkej posteli.. nenútim, kým sa na to necíti.. je pre mňa lepšie mať obe deti pri sebe

@7lenka11 Ale myslela som to tak ze nejavy snahu robit veci po svojom ked sa nikdy nepokusila vyliezt z postielky. Ze iba caka na teba kym ju vyberies. Aj nas syn spi s nami ako 5 rocny. Tiez odmita spat sam. Neda sa ti zlozit bocnicu, alebo odmontovat tycky, aby si mohla vyliez a zliezt z postele?