Dcera ma rada tie loptickove bazeniky, v detskom kutiku tam hned bezi, tak rozmyslam, ci jej kúpiť na 2. narodeniny, ale ci to neolutujem v byte? Hracky ju ucim upratovat, ide to tak 50/50.
Blud mam to doma na pôjde už
Naši sa neprehrali, ani na byte, ani na dome
K tomu ti napisem len tolko. Z cisteho zufalstva sme kupili loptickovy bazen synovcovi, pretoze sme mali pocit, ze uz ma vsetko, len toto este nie a budeme originalni. Po dvoch tyzdnoch mi brat napisal, ze velmi pekne dakuju za darcek, pri zbierani lopticiek si kvalitne zlepsili ohybnost chrbtice aj kondicku. Ked som sa dozvedela, ze po case lopticky zbalili a odniesli do detskeho centra ani som nebola urazena. Proste som netrafila darcek...
Kup nafukovaci,sfuknes podla potreby,lopticky vybalis a zabalis... deti to bavi Strasne kratko...
Tak je to stále 5minutova záležitosť, vyhadzu sa z bazéna von a už o to nikto nezakopne (jedine tak rodičia) .. neodporúčam. Ja som to vyšmarila doslova pred rokomdo kontajnera a doteraz nachadzam loptičky ešte 🤮
áno oľutuješ - budú všade a je to chvíľková záležitosť zato zbieranie dlhé
Baví ju to lebo to nemá doma. Budeš mat doma a už to nebude také super, takže za mňa nie, načo.
U nas sa psiky tesili dlhsie deti tak dva dni.
My sme mali obyc nafukovaci bazenik s takym mensim priemerom.do toho vsypali lopticky.jasne ze som ich kazdy den nahanala po izbe,ale to je zivot s detmi :D a mne to nevadilo,deti sa v tom radi hravali.poznavali sme farby,lopticky vhadzovali do kosikov,triedili..vseliako sme sa zabavali.jasne ze to nieje hracka na dva roky,ale pol roka sme to mali a vyuzili sme
U nas to bola tiež sranda len keď sme niekam šli. Keď to mal doma nič nula bodov, tma.
My mame gulicky u babky,ale nie v bazeniku,ale v rozkladacej postielke. To je taky kompromis,aby sa s tym sem tam pohrala,a zaroven,aby sme to nemuseli upratovat 5x denne.
Mame len lacne gule z tesco. V sacku na zips. A teda syna bavilo ich hadzat z horneho poschodia na prizemie. Bola to zopar tyzdnov jeho velmi oblubena cinnost. Tiez ho bavilo ich hadzat do krabice s otvormi, alebo do kosika. Na cviceni pre deti to bola, hned po volnom hrani, jedina aktivita ktora ho bavila .
Kúpila a za mesiac darovala. Nemala som nervy to v kuse zbierať
Mali sme nafukovaci obycajny detsky bazen a lopticky ked mal starsi 10 mesiacov, druhy bazen druhemu a lopticky sme pouzili povodne. Hrame sa s tym vsetci . Dobre sa s nimi guluje.
Moju to bavilo iba v tych detskych kutikoch. Doma ju bavilo to len vyhadzat , spravit bordel a ist prec. Vydrzala som to zbierat po celom byte 2 tyzdne a islo to prec. Radím to do kategorie "kraviny".
Caro niektorych veci je v tom, ze nie su beznou sucastou kazdeho dna a clovek ich nachadza na konkretnom, nie beznom mieste.
Zaver: nekupila by som