Organizácia zvieratiek a príslušenstva
Ahojte maminky,
prosím o inšpiráciu ako máte uložené veľké množstvo plastových zvierat a príslušenstva k nim. Blížiacimi narodeninami sa rozrastie množstvo a hľadám systém.
Vďaka za inšpiráciu
@rebrambora jj, tiež som minimalista. Ale jedine s čím sa prehrá hodiny je rodinka a zvieratá. S nimi na milión spôsobov, teda do tohoto investujem. Len ich nechcem mať v jednej krabici.
Kamoškina Malá má taký domčekový regal - tiez sa najradsej hra s farmou, rodinka a pod , Všetko má pekne naukladané v policiach A má v tom prehľad
Neviem ako to vyzerá a aké je to veľké, ale napr na stenu niečo ako regal/domček, úzky podľa potreby. Vykladanie tam v jednom rade... (čiže nie hlboký regal). Príslušenstvo, to vo sa menej používa drevené boxy malé - rozriedime podľa niečoho aby nebolo všetko v kope)?
My mame boxy na hracky a v nich mam take vwci, ako napeiklad zvieratka, auticka male, auta velke, lego figurky "potriedene" tak, ze kazda tato skupina hraciek je vo svojom vrecusku, alebo dozicke, prip.plechovke od Nutrilonu. Aby proste nebolo vsetko piate cez deviate spolu nasypane v 1 boxe. Ked sa chcu hrat so zvieratkami, vytiahnu si z boxu biele vrecusko, ked s autami, tak cierne a pod...
@bororka Prečo nechceš v krabici? Je to najpraktickejšie. Ešte odporúčam nejakú veľkú podložku, na ktorej sa s nimi bude hrať. Upratovanie potom bude spočívať v tom, že chytíš tú podložku a vysypeš to z nej rovno do toho boxu. Väčšie kusy môžu byť na polici, ale ak máte zvieracie "rodinky", tak toto u nás neprešlo, museli byť všetci spolu. 😁
@simca06022011 ďakujem, práveže som nedokázala nájsť nič viac okrem krabíc 😅
@h2 Dáva to logiku keď to takto píšeš 😃 Akože ja by som to mala najradšej vystavené, ale má 2r tak asi to nemá zmysel. Koberec zvážim určite. Ďakujem
@mimi3008 ďakujem, perfektný nápad s vreckami. Idem googliť 🙂🙌
@simca06022011 ďakujem ti pekne 👌
@minesasubu ďakujem za nápad 🍀

V plastovych boxoch.
ALE. Ked sme zacali mat hraciek velmi vela, poprosila som vsetkych, aby taketo veci nenosili a je velmi fajn viest deti k minimalizmu a darovaniu tym co nemaju od utleho veku, lebo nieje mozne, ze sa s tolkymi vecami vyhraju. Cize ked uz nemas ich kam davat, je v tom len bordel treba asi skôr porozmyslat, ci fakt treba.