Posteľ pre 3,5-ročné dieťa
Poraďte prvú posteľ pre dieťa 80x160 páči sa mi štýl domček len mi nevyhovuje, že je veľmi nizka posteľ, chcela by som vyššiu, ale domčekove sú asi všetko nízke, alebo ísť klasickej postele zo zábranami tam už sa dcére páčia s obrázkami. Aku ste zvolili vy pripadne akú značku, z akej stránky a nebol problém s dodaním..
Obyčajnú so zábranami. S domčekovou mala kamoška zlú skúsenosť, lebo mala sa jej vkuse po nej štverala a mala to ako preliezku.
kup standardnu postel 90 na 200
My sme uz kupili velku trojrocnemu
hneď z postieľky ( od 1,3 roku) išlo naše dieťa do klasickej veľkej posteli. Tieto medzistupne by som nekupovala. Za dva roky budeš zase meniť. Zbytočne. Kúp už rovno veľkú. klasickú posteľ. Kvalitnú.
hneď z postieľky ( od 1,3 roku) išlo naše dieťa do klasickej veľkej posteli. Tieto medzistupne by som nekupovala. Za dva roky budeš zase meniť. Zbytočne. Kúp už rovno veľkú. klasickú posteľ. Kvalitnú.
@btus mne sa práve do izby kde ju chcem umiestniť zmestí iba rozmer aký som písala, keď pôjde chcieť spať malý k bratovi do izby kúpim veľkú, ale zatiaľ nechce.
@zuzula507 aka vysoka ma byt? Mame domcekovu (vobec po nej nevylieza aj jeden). Pod nou je suflik takze sa da normalne sediet. Pohladaj na bazaroch inak nema zmysel kupovat tento rozmer.
@really8 no tak nechcem aby spala,, na zemi,, ..čiže taka klasická vyššia ako je postielka aspoň,, alebo aj vyššia trošku
@really8 no tak nechcem aby spala,, na zemi,, ..čiže taka klasická vyššia ako je postielka aspoň,, alebo aj vyššia trošku
@zuzula507 no ved ok, na trhu je xy posteli s rozmerom akym chces a dolnym suflikom. Ale hovorim, za mna blbost na par rokov. Uz ken matrac k tomu nie je klasika a nestoji malo.
@zuzula507 my máme túto a je super https://www.ikea.com/sk/sk/p/kritter-ram-detske...

Pre 3,5 ročne dieťa normálnu klasickú postel s klasickými rozmermi