icon

Posteľ pre 3,5-ročné dieťa

zuzula507
Včera o 20:18

Poraďte prvú posteľ pre dieťa 80x160 páči sa mi štýl domček len mi nevyhovuje, že je veľmi nizka posteľ, chcela by som vyššiu, ale domčekove sú asi všetko nízke, alebo ísť klasickej postele zo zábranami tam už sa dcére páčia s obrázkami. Aku ste zvolili vy pripadne akú značku, z akej stránky a nebol problém s dodaním..

anonym_eed165
Včera o 20:21

Pre 3,5 ročne dieťa normálnu klasickú postel s klasickými rozmermi

anonym_6c0b96
Včera o 20:23

Obyčajnú so zábranami. S domčekovou mala kamoška zlú skúsenosť, lebo mala sa jej vkuse po nej štverala a mala to ako preliezku.

really8
Včera o 20:43

@zuzula507 aka vysoka ma byt? Mame domcekovu (vobec po nej nevylieza aj jeden). Pod nou je suflik takze sa da normalne sediet. Pohladaj na bazaroch inak nema zmysel kupovat tento rozmer.

viestta
Včera o 21:11

kup standardnu postel 90 na 200

denisa1284
Včera o 21:31

My sme uz kupili velku trojrocnemu

btus
Dnes o 05:26

hneď z postieľky ( od 1,3 roku) išlo naše dieťa do klasickej veľkej posteli. Tieto medzistupne by som nekupovala. Za dva roky budeš zase meniť. Zbytočne. Kúp už rovno veľkú. klasickú posteľ. Kvalitnú.

zuzula507
autor
Dnes o 05:39
@btus

hneď z postieľky ( od 1,3 roku) išlo naše dieťa do klasickej veľkej posteli. Tieto medzistupne by som nekupovala. Za dva roky budeš zase meniť. Zbytočne. Kúp už rovno veľkú. klasickú posteľ. Kvalitnú.

@btus mne sa práve do izby kde ju chcem umiestniť zmestí iba rozmer aký som písala, keď pôjde chcieť spať malý k bratovi do izby kúpim veľkú, ale zatiaľ nechce.

zuzula507
autor
Dnes o 05:41
@really8

@zuzula507 aka vysoka ma byt? Mame domcekovu (vobec po nej nevylieza aj jeden). Pod nou je suflik takze sa da normalne sediet. Pohladaj na bazaroch inak nema zmysel kupovat tento rozmer.

@really8 no tak nechcem aby spala,, na zemi,, ..čiže taka klasická vyššia ako je postielka aspoň,, alebo aj vyššia trošku

really8
Dnes o 06:31
@zuzula507

@really8 no tak nechcem aby spala,, na zemi,, ..čiže taka klasická vyššia ako je postielka aspoň,, alebo aj vyššia trošku

@zuzula507 no ved ok, na trhu je xy posteli s rozmerom akym chces a dolnym suflikom. Ale hovorim, za mna blbost na par rokov. Uz ken matrac k tomu nie je klasika a nestoji malo.

dixitka
Dnes o 07:48