icon

Postele s policami

bubi1121
7. aug 2025

Ahojte, chceme deťom 8r a 2r urobiť novú izbu. Nemáte nejaký typ na posteľ kde sú aj police? Našla som len niečo takéto, ale rada by som počula aj názor kto ich má, či by šiel znovu do toho. Ďakujem

Postele s policamiPostele s policamiPostele s policami
sevrin
7. aug 2025

Ja som čítal, že postele s policajtmi a hovorím si čo je to zas za zvrhlosť toto...
Takú nemám, ale mám podobný typ, namiesto políc tých tam hore je periňák na ďalší matrac. Takže posteľ sa dá rozložiť a slúžiť aj ako manželská. Z pohľadu účinnosti je dosť efektívna lebo máš aj odkladací priestor a dole tie šufle tiež majú dosť mieste na rôzne veci. Takže získaš veľa priestoru. Na druhej strane - hovorím o type, ktorý mám ja a dizajnovo je to takmer to isté čo je na prvom obrázku - všetky tie drevené komponenty sú dosť ťažké, takže ak ich chceš vyniesť na poschodie buď to budeš musieť nosiť po jednom kuse alebo si zariaď výťah. Na konštrukciu je to tiež dosť zložité, skladal som ju asi 6 hodín. Ak by si ju chcela niekedy preniesť do inej izby, neexistuje, neprenesieš ju budeš ju musieť rozobrať aspoň na 5-6 kusov. Ale ak počítaš s tým, že ju budeš mať v jednej izbe celé roky, tak by som ju bral.

moonlight1210
7. aug 2025

Police pri posteli (aspon takto umiestnene) su neprakticke, alebo veci z nich v noci mozes vykopnut medzi periny. Pripadne si ulozene veci zachytis perinou a rozhadzes v policke. Pripadne si o policky trepnes v noci hlavu.
A budu neustale plne prachu. Viac ako ostatny nabytok v izbe.

Sufle pod postelami su tiez neustale plne prachu, vlasov a cohokolvek, co napada okolo matracov (mame sufle v detskej pod postelami). Plus prach za nimi.

Musis pred nimi ratat s miestom na kompletne vytiahnutie, aby si za nimi vedela povysavat, pripadne umyt dlazku.
Delene na dva maju v tomto vacsiu vyhodu, ze vyberies najprv jeden, potom za nim druhy, ak je izba mensia a nie je miesto pre uplne vytiahnutie velkeho sufla.

Musis mat v nich veci ulozene tak, aby sa dali lahko vybrat (teda nie tridsat skatul s hrami), lebo ta nebude bavit vsetko dvakrat mesacne vylozit, suflik povysavat a vytriet a zas nalozit naspat. Takze mozno iba periny, ci veci vo vacsich krabiciach a uloznych boxoch.

Za mna nie. Neprakticke.
Ked uz treba viac miesta na odkladanie v izbe, tak max tie sufle dole.

tumira
25. aug 2025

Obdobne postele som videla aj u Kondelu a velmi pekne boli. Je to za mna velmi prakticke taketo riesenie, vies tam dat cokolvek, hracky, oblecenie, zakazdym sa nieco najde, co sa tam da supnut, za mna rozumne riesenie 🙂

radolina
26. aug 2025

@tumira hlavne sa k tomu velmi rychlo clovek dostane, to je dobre, je to stokrat lepsie ako nejake krabice pod postelou alebo postel ktora sa otvara do hora, takto lahko tam cosi das aj vyberies potom, to je pre deti ako stvorene!

hacula1816
30. aug 2025
@radolina

@tumira hlavne sa k tomu velmi rychlo clovek dostane, to je dobre, je to stokrat lepsie ako nejake krabice pod postelou alebo postel ktora sa otvara do hora, takto lahko tam cosi das aj vyberies potom, to je pre deti ako stvorene!

@radolina taku valendu sme kedysi mali, to bolo na nic, miliarda veci vo vnutri a vobec to nebolo prakticke 😀

vandicka7
2. sep 2025
@tumira

Obdobne postele som videla aj u Kondelu a velmi pekne boli. Je to za mna velmi prakticke taketo riesenie, vies tam dat cokolvek, hracky, oblecenie, zakazdym sa nieco najde, co sa tam da supnut, za mna rozumne riesenie 🙂

@tumira to myslim, ze aj deti ocenia takuto postel, ze si tam mozu mat taky svoj akoby bordel, ze hracky komplet a nemusi to byt kade tade, lebo v takejto posteli tam sa lahko dostanu, vyberu a aj lahsie upracu akoby to mali niekde inde, nie?

tumira
19. sep 2025
@radolina

@radolina suhlasim s tebou, mne osobne sa krabice nepacia a mam radsej, ked maju decka hracky vystavene a teda ich maju aj na ociach a o mnoho viac sa s nimi hraju ako s tymi, ktore su schovane
@vandicka7 presne tak, ako pises, suhlasim s tebou. Takyto typ postele je velmi dobry 😉

simca06022011
19. sep 2025

myslim, ze aj ikea ma podobnu postel a dost je oblubena.. ja osobne to nemam rada lebo ako pisalo sa hore, vkuse si do takychto veci v noci nieco udriem... ale deti to mavaju bezne

radolina
23. sep 2025
@hacula1816

@radolina taku valendu sme kedysi mali, to bolo na nic, miliarda veci vo vnutri a vobec to nebolo prakticke 😀

@hacula1816 presne, tie postele, ktore sa otvaraju a tam maju ulozny priestor, tak tie veru stoja za chuja ale tieto s tymi policami sa mi pacia, to mi pride prakticke🙂
@tumira asi tak nejako😅 vidim, ze to tak funguje asi v kazdej rodine😅