Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ako sa vstavalo do roboty a do skoly a skolky dnes rano? Len u nas to bol masaker ? 😀

    Poradite mi prosim ktory zeleny caj je dobry? Taky naj? 🙂

    Viete mi prosim poradit niekto z okolia Liptovskeho Mikulasa, kde este v piatok budu trhy? Chceli sme, ze sa pojdeme do mesta pozriet, ale kukam na webe, ze su do 21ho.

    Boli ste tento tyzden v Parndorfe? Ako to tam vyzera? Oplati sa? Byva vela ludi?

    Nejake napady co s jablkami? Mam ich vela a chcela by som nieco zdravsie 🙂

    Robievate do laskoniek aj ovocne plnky?? 🙂

    V zivote by mi nenapadlo, ze sa budem tesit z noveho vysavaca 😍 Nenormalna radost vo mne 🙏💃

    Baby nemavam taketo problemy, ale za posledne dni sa mi nenormalne vyhadzal chrbat, vobec neviem cim to moze byt sposobene, citim sa ako pubertiak :/ Myslite, ze to moze byt napriklad zo stravy?

    Le mini macaron, stalo sa vam, zeby sa vam lak zacal po dvoch dnoch olupovat? Ked som si ho kupila, pravidelne som pouzivala, tak mi vydrzal super, ale teraz som dlhsie nepouzivala, asi rok je to, co ho mam alebo aj viacej a zakazdym sa mi na druhy den zacne lupat. Moze to byt, ze uz je lak stary?

    Prosim kto mate new balance tenisky ako sedia? Normalne podla cisla, ci treba vacsie alebo mensie o cislo? Chcela by som trailove, mam vyhliadnute, len neviem ake objednat, lebo na predajni ich nikde v okoli nemaju 🙂

    Ako si davate prosim dolu gellak z nechtov? Zacal sa mi supkat a uz nechcem si dat dalsi krat urobit a rada by som si ich dala dolu.

    Zaujimalo by ma ci je tu niekto kto pravidelne si robi dychove cvicenia podla wima hofa alebo nieco obdobne. Zaujimalo by ma ci ste spozorovali casom nejaku zmenu k lepsiemu, ci proste to ma zmysel 🙂

    😎

    Necitali ste niektora knihu Preco muzi miluju mrchy a dobrym zenam ostanu len oci pre plac? Alebo taky nejaky nazov to ma?

    Baby neviete kde by som zohnala rocklak? Niekde na nejakej predajni? V dm nemaju? Nemate skusenost?