icon

Praktické tipy na skladovanie hračiek detí

18. okt 2025

Ako skladujete hračky ? Veľké, malé, drobné, kreatívne a podobne 🙂 niečo fakt dobre využiteľné. Chceme malej spraviť taký kútik len ma veľa hračiek, aj poschovavané máme dosť keďže sa jej to snažíme stále obmieňať. Kukala som na zostavu z IKEA. Kukala som aj Pinterest aj nejaké inšpirácie lenže všetko mi príde pekné ale neviem či je to praktické a udržateľné aj čo sa týka poriadnu v tom. Kľudne ak máte nejaké tipy,inšpirácie ako to vyzerá u vás, praktické nápady budem veľmi vďačná.

anonym_2692a4
18. okt 2025

@anonym_autor
kallax. Dala by som nobelovku tomu co to vymyslel mame tu 4x2. Horne 4 casti su na hracky a spodne su boxy. V boxoch su schovane hracky ktore detom pravidelne “tocim”. Po tyzdni utriem prach, schovam hracky do boxu a vytiahnem nove na dalsi tyzden. A v takom uloznom kosi mame skor tak nahadzanych nejakych plysakov a nieco s cim sa deti hraju fakt ze nonstop kazdy den.

bubchen86
18. okt 2025

@anonym_autor presne tak kallax , mame hadam od narodenia a už su obaja školáci a stále je top , len sme dokúpili sufliky navrch kde si odložia aj drobnejšie veci a hore 2 boxy kde majú ešte nejake blbosti čo inde nemajú miesto , rôzne malé hracky , tam v podstate hádžem všetko čo najdem pod nohami a raz za cas pretriedim 😜

zenulkaaa
18. okt 2025

My mame Trofast z ikey, uz roky. Naprv starsi syn, teraz mladsi. Da sa rozne kombinovat. Plus mame vela hraciek v uloznych plastovych boxoch z jysku, napr kocky, auta atd.
Ale aj baby vyssie co pisu, system kallax je super, tiez uvazujem ze by sme ho vymenili za tie plastove boxy.

miriamzba
18. okt 2025
@anonym_2692a4

@anonym_autor
kallax. Dala by som nobelovku tomu co to vymyslel mame tu 4x2. Horne 4 casti su na hracky a spodne su boxy. V boxoch su schovane hracky ktore detom pravidelne “tocim”. Po tyzdni utriem prach, schovam hracky do boxu a vytiahnem nove na dalsi tyzden. A v takom uloznom kosi mame skor tak nahadzanych nejakych plysakov a nieco s cim sa deti hraju fakt ze nonstop kazdy den.

@anonym_2692a4 presne takto aj u nás, v kallaxe v hornej rade knizky, oblubene hračky, dolu boxy.
V detských izbách máme samostatné šatníky, kde sú regale s priehladnymi krabicami, tam máme hračky skladom (tiež ich tocime). Krabice sú označené (babiky, plyšáky, lego, kolajnice, autá, stavebnice, vtech, senzorické atď), ale je vidno čo je vnútri, a každá má dekel, takže nesada prach.

majlo1234
18. okt 2025

Tiez mame trofast, a zvysok v plastovych “prepravkach” na kolieskach

klementinka58
19. okt 2025

dakujem za tipy, pozerala som trofast a rovno to idem kupit 🙂 My sme hracky mali len v boxoch z jysk

autor
20. okt 2025

Ďakujem, vyzerá to super tiež ideme do toho 🙂