Prebaľovací pult na kolieskach
Ahojte. Poprosim vas radu. Vyuzili ste (alebo maminy, ktore uz mate skusenosti, ci by ste si vedeli predstavit) aj takyto typ prebalovacieho pultu? Mam komodu v izbe, ale bohuzial ma hlbku len 45cm, zjavne tam ziaden taky pult klasicky nezmestim, nasla som toto ako variantu. Jedine fajn, ze je to na kolieskach.. alebo ako by ste to prosim vyriesili? Dakujem za kazdu radu
@yvanielka dakujem , presne som aj ja toto pozerala avsak z toho, co som vycitala, tak je to na konkretny typ komody alebo minimalne na taku na ktoru sadne velkostne.. my mame dokonca hlbku tej komody iba 42cm, nerada by som kupovala zbytocne dalsiu.. nemozem tam dat iba tu podlozku, kedze to by sa prevratilo
a chceš mať prebalovaci pult v izbe ? ja som mala v kupelni zavesny prebalovaci pult a môžem povedať je to skvelá vec
nechcela som kupovať komodu novú zbytočne tak som to vymyslela takto
@minesasubu no v izbe by som chcela, v kupelni ani nemam priestor, videla som aj na tie zavesne avsak asi by som tam nato nemala ani ziaden vhodny priestor
@minesasubu a toto sa mi paci ze si to teoreticky mozem presuvat kam chvem, ci ho obyvacky spalne kupelne kvoli tym kolieskam, len nerusim vobec ci je to prakticke
Mám taký ako si pridala, len bez tých mriežok. Využívame ho od narodenia neustále aj ako úložný priestor, aj na prebalovanie, kremovanie, obliekanie. Iný si ani neviem predstaviť, že by som kúpila. Nepresuvam ho ale nikde.
@yvanielka ja si tiez myslim. Ked som citala nieltore diskusie a baby ze naco zbytocne prebalovaci pult 😱 neviem si predstavit prebalovat kadetade po zemi, na jedalenskom stole a posteli..ako jasne, raz za cas, ale stale? Ale tiez som bola chvilku, ze ci je to naozaj nutnost ale asi je
@malaopicka a mas vsetko poruke, ano? Lebo predsa v tych komodach je viac ulozneho, ale tak ked to bude popri niekde
Mali sme na kolieskach, ale nakoniec sme ho nepresúvali nikde. Zmestiš tam všetko. Ja som kúpila také boxy a pozakladala som tam veci. Ešte som tam mala aj pyžamá, aj keď pult som mala pri komode s vecami.
Ja mam na komode Malm z Ikey len polozenu ty prebalovaciu podlozku s vyssimi okrajmi, taku tu makku a prebalujem tam tak, ze stojim zboku, to by ti nestacilo?
@anna_anicka83 dakujem, naozaj som si myslela, ze je to nejaka novinka 🙈 nikdy som to u nikoho nevidela, ale asi to pouziva vela z vas, asi ostanem pri tomto, dokonca sa mi to aj vzhladovo pozdava
@kitycat nad tymto som tiez rozmyslala, ale neviem, ci to neni maly priestor na prebalovanie z boku, ked komoda je pri stene
Tak ja mám aj iný nábytok. Aktuálne tam má syn hračky a koš na špinavú bielizen. Všetko ostatné máme uložené inde. Dáš si ako tebe bude vyhovovať.
Prebalujem tam este teraz 2,5r 🙂 nohy v lufte a pri hlave boxik s plienkami a lampa. V sufliku kozmwtika a oblecenie
Mali sme na kolieskach, ale nakoniec sme ho nepresúvali nikde. Zmestiš tam všetko. Ja som kúpila také boxy a pozakladala som tam veci. Ešte som tam mala aj pyžamá, aj keď pult som mala pri komode s vecami.
@anna_anicka83 chcem sa spýtať ci sa neposuvala pri prebalovani ta komoda keď bola na kolieskach, ci dali sa zabrzdiť?

My máme takýto nadstavec