icon

Rebriny a lezecké steny v detských izbách

maminkadeticiek
19. aug 2025

Mate skusenost? Vyhraju sa s tym deti?

anonym_db438f
19. aug 2025

@maminkadeticiek áno som spokojná, stale sú tam

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
autor
19. aug 2025
@anonym_db438f

@maminkadeticiek áno som spokojná, stale sú tam

@anonym_db438f a smiem sa spytat nemalamsi strach o bezpecnost deti?Moj maly je velky sinter,ale viem ze toto by ocenil viac ako nejake tulivaky.

luckajozko21
19. aug 2025

Mame. Dali sme 'dospelacke' s hrazdou, aby si zacvicil aj tato. Na hrazde ma zavesene detske gym. kruhy/rebrik atd. Najcastejsie kruhy. Robili sme ich cca, ked mal 1.5roka. Bude mat 3. Lezie/hojda sa kazdy den. Chodi si hore schovavat maca, zvesuje si kruhy a tak.
Kupila som normalnu gymnasticku zinienku. Zvyknu davat tu z ikei, ale podla mna je velmi tenka. Original by mala byt 'dopadova', ale to uz je riadna palka na taketo domace hrajkanie.
Nelutujem ani euro ;)

maminkadeticiek
autor
19. aug 2025
@luckajozko21

Mame. Dali sme 'dospelacke' s hrazdou, aby si zacvicil aj tato. Na hrazde ma zavesene detske gym. kruhy/rebrik atd. Najcastejsie kruhy. Robili sme ich cca, ked mal 1.5roka. Bude mat 3. Lezie/hojda sa kazdy den. Chodi si hore schovavat maca, zvesuje si kruhy a tak.
Kupila som normalnu gymnasticku zinienku. Zvyknu davat tu z ikei, ale podla mna je velmi tenka. Original by mala byt 'dopadova', ale to uz je riadna palka na taketo domace hrajkanie.
Nelutujem ani euro ;)

@luckajozko21 smiem foto tych vasich?

ibrunova
19. aug 2025

My máme normálne drevené rebriny v stene aj s hrazdou hore.

maminkadeticiek
autor
19. aug 2025
@ibrunova

My máme normálne drevené rebriny v stene aj s hrazdou hore.

@ibrunova a je to vela vyuzivana hracka ci vesiak?😁

ibrunova
19. aug 2025
@maminkadeticiek

@ibrunova a je to vela vyuzivana hracka ci vesiak?😁

@maminkadeticiek semtam na hrazde suším veci ma vešiakoch 🤣 ale inak ju využívame.

gumkac19
19. aug 2025

@maminkadeticiek takto mame, syn 5r a každý deň je na nej aj my sa tiež natiahneme

bluka2
19. aug 2025
@gumkac19

@maminkadeticiek takto mame, syn 5r a každý deň je na nej aj my sa tiež natiahneme

@gumkac19 toto je skvele. Kolko to tak orientacne stoji?

truskawka
20. aug 2025
@gumkac19

@gumkac19 Dobrý deň, môžem sa opýtať, kde ste ju kúpili aj s príslušenstvom?

gumkac19
20. aug 2025
@truskawka

@gumkac19 Dobrý deň, môžem sa opýtať, kde ste ju kúpili aj s príslušenstvom?

@bluka2
@truskawka rebrinu sme kupovali zo Sconto nábytok aj s tým vrchnom
https://www.sconto.sk/produkt/rebriny-fithome-2...
Tam si viete zmeniť aj rozmer, majú aj kruhy
A lano sme kupovali z Lidla

luckajozko21
20. aug 2025

@maminkadeticiek nie som doma, tak ti neviem poslat foto. Ale kupovali sme obyc drevene z insportline. Vsetko k nim sme si 'vyskladali' zvlast. Nekupovali sme ten 'balik detskych' lebo to vyslo takto ovela lacnejsie a ma to aj vyssiu nosnost. Tieto detske srandy presne ako pise gumkac - lidl, dvedeti, smallfoot a podobne.

alesto
20. aug 2025

Tu sa zapojím, lebo tiež chcem pre chalanov a zatiaľ som pozerala zo stránky https://www.woodisio.sk/, nemáte niekto skúsenosti? Alebo ozaj radšej vyskladať ako píšete? A vďaka @luckajozko21 za info. o tej podložke, tiež som rozmýšľala nad tou IKEA, ale rada si nechám poradiť 😉

luckajozko21
20. aug 2025

@alesto zinienku som kupovala 5cm skladaciu a pod rebrinami ju mame zlozenu (vacisnou na 2vrstvy, cize 10cm). Objednavala som z ezinienky.sk a ekokozu. Akoze takto - ked sa ma stat, tak sa stane.. ale aspon snaha bola 🙂. Woodisio som tiez pozerala.
Ono je to vsetko na jedno kopyto podla mna. Zalezi na rozmere a nosnosti. Inak su vsetky masivne drevo. Dieta to urcite udrzi

memorybaby
25. aug 2025

Určite je to super nápad. Syn je tam denne☺️