icon

Riešenie priestorov pre deti v malých panelákových izbách

gregik66
22. júl 2025

Ahojte, ako mate riesene postele pre deti v malych panelakovych izbach? Poschodovu velmi nechcem davat, kedze syn je ako tarzan, a nemam z toho dobry pocit. Izba je malinka, 2,8x4m. Za vsetky napady a inspiracie budem vdacna 😊

kavasmliekom
22. júl 2025

@gregik66 vysúvaciu posteľ. Staršie na vyššej, mladšie na vysuvnej.

viestta
22. júl 2025

v tej izbe v pohode umiestnis dve postele s uloznym priestorom za sebou okolo dlhsej steny, na druhej stene pracovne stoly a ulozne priestory. Pracovny stol sa da vyriesit aj doskou na kuchynslu linku na podnoziach a pod nu vysuvne kontajnery na kolieskach, na stenu skrinky a policky a k tomu jedna skrina az po strop na satstvo

gregik66
autor
22. júl 2025
@viestta

v tej izbe v pohode umiestnis dve postele s uloznym priestorom za sebou okolo dlhsej steny, na druhej stene pracovne stoly a ulozne priestory. Pracovny stol sa da vyriesit aj doskou na kuchynslu linku na podnoziach a pod nu vysuvne kontajnery na kolieskach, na stenu skrinky a policky a k tomu jedna skrina az po strop na satstvo

@viestta ano, ale nerada by som to takto zapratala. Stoly teraz neriesim, deti su este male, ale chcem zachovat taku nejaku vzdusnost v tej izbe

anonym_fe0b1f
22. júl 2025
@gregik66

@viestta ano, ale nerada by som to takto zapratala. Stoly teraz neriesim, deti su este male, ale chcem zachovat taku nejaku vzdusnost v tej izbe

@gregik66 dala by som len jednu posteľ vysúvaciu. A na stenu kde je jedna posteľ, by som dala regále s boxami na hračky

oslo1
22. júl 2025

Ako dieta som malal podobnu izbu s bratom. Nasa mala 3x4 metre, co je skoro ako ta tvoja.
My sme mali v izbe dva obrovske stoly (toto nechapem), ktore zabrali velikansku cast izby.
Ja by som dalal poschodovu postel, alebo kup Kura postel v ikei a urob postel aj na spodku, budes mat poschodovu postel, co nie je velmi vysoko. Kamaratka to ma takto, tiez ma doma dvoch synov, co skacu hore dole, syn ma tiez Kura postel, ale dole to ma na hranie.

anjelicek26
22. júl 2025

My sme mali ako deti velmi podobne riesenie...

glade22
22. júl 2025
@viestta

Vysuvaciu posteľ by som nedávala. Veľmi rýchlo ťa prestane baviť každý deň tu posteľ zasuvat. Mali sme tak, tiež kolieska sa dosť rýchlo opotrebovali.
Nápad čo dala @viestta je najudržateľnejší aj z dlhodobého hľadiska.

tetapetra
22. júl 2025

@gregik66 ja sa vytešujem na insta, tam je milion nápadov

viestta
22. júl 2025
@glade22

Vysuvaciu posteľ by som nedávala. Veľmi rýchlo ťa prestane baviť každý deň tu posteľ zasuvat. Mali sme tak, tiež kolieska sa dosť rýchlo opotrebovali.
Nápad čo dala @viestta je najudržateľnejší aj z dlhodobého hľadiska.

@glade22 aj my sme tak mali, akurat izba bola o pol metra dlhsia, tak medzi postelami bol perinac

viestta
22. júl 2025
@gregik66

@gregik66 ked pojdu deti do skoly, pre jedno dieta je stol 60 x 120 cm tak akurat aj na pracu aj stolicka pod neho vojde aj kontajner. Ked das stolovu dosku 220 - 240 cm dlhu, ostane miesto aj na skrine na saty a aj bude dost miesta na ucenie. Mensiu hlbku ako 60 cm na stol by som nebrala. Kupili sme v nahlom pominuti zmyslov taky "mensi" pisaci stol, vsak staci a bolo to o nicom, ked si potreboval rozlozit knihy aj zosity. Stol mozes dat neskor, miesto neho moze byt teraz plocha na hranie