icon

Skladovanie a triedenie hračiek pre malé deti

sunnyday1111
28. apr 2025

Ahojte baby
Mate nejake tipy na uskladnovanie hraciek u 2,5rocnej? Nas byt je jedna velka herna kde si na stol nemam kde polozit ani kavu
Pripadne triedite detom hracky a po nejakom case ich znova vyberate a tie povodne schovate?

zuzuliatko18
28. apr 2025

Ja som nejaky cas triedila a menila, ale uz ich ma tolko, ze ma to nebavi. Teraz po troche vyenrma hracky, s ktorymi sa nehrava do krabice na balkone, ak ich par tyzdnov nehlada, zbavujem sa ich. Inak sa raz asi prepadneme k susedom😉

nikushka8
28. apr 2025

U nas sa osvedcili krabice na hracky. Rychlo upratane a ked ich clovek raz za cas vysype, akoby nasli nove hracky 😁 Moje maju sice 6 a 4,ale ked su chore, zabavi ich to na pol dna 😁 raz rocne krabice vysypem,ked nie su doma a hracky vytriedim

nekonecna_katastrofa
28. apr 2025

@sunnyday1111 Triedim ja. Vidim, s cim sa hraju casto a s cim nie. Samozrejme, ze ak nieco vytiahnu raz za cas, tak sa s tym chvilu pohraju, ale tak treba rozmyslat rozumom, nie sme hrackarstvo, byt nenafukneme. Hracky, s ktorymi sa hraju menej, schovam do skrine, ked si za 3 mesiace ani nespomenu, ze to maju, odchadza to z domu prec (predam/darujem dalej). Taktiez tie, ktore uz nie su pre ich vek. A musia si upratovat. Mali kuchynku, neupratovali, islo to von. Niekedy mi uz aj sami povedia, "mamka toto predaj/posli bratrancovi".

lenkakravcova
2. máj 2025

@sunnyday1111 nechať len pár druhov hračiek v 2-3 boxoch. Zvyšok dať tak aby to nevedelo dieťa dostať. A časom obmieňať boxy. Inak sa nedopraces. Deti (aspoň naše) sú schopné vybrať všetko a potom v tom pomaly "plávať" a ani chodiť sa potom nedá..