Stolička Langur

danielahamar
29. okt 2023

Ahojte, prosím Vás, máte niektorá túto stoličku pre deti od 3r.?
Neviem sa nikde dočítať aká je tam nosnosť.
A celkovo by potešilo hodnotenie. Ďakujem

https://www.ikea.com/sk/sk/p/langur-detska-stol...

lindus_esterka
29. okt 2023

Nemame ju, takze neporadím, ale skus im priamo na stránke napísať do chatu. Parkrat som takto zistovala a vzdy som mala do par minut odpoveď

andreatytler
29. okt 2023

@danielahamar Ak vies anglicky pozri si recenzie na Ikea.ca
Zopar ludi sa stazovalo ze cerveny cudlik ktory drzi sedacku na stolicka sa sa odopina. Velky bezpecnostny problem. Dvom ludom vadilo ze mierne drzy povrch na podnose zabranuje pouzivaniu tanierov co maju vakuove prisatie. Ludom sa pacilo ze je pevna a lahko sa cisti.
https://www.ikea.com/ca/en/search/?q=langur hig...

andreatytler
29. okt 2023

@danielahamar My sme mali ANTILOP. Velmi som bola spokojna a aj som ju dobre predala, kedze vyzerala ako nova.
Celkove ale by som uz stolicku pre dieta ani nekupovala ak by som mala dalsie dieta. Nas syn bol v nej asi pol roka a nikdy tam nebol rad. Je velmi zive dieta ktoremu vadi byt nasukany do stolicky.
Mame uciacu vezu do ktorej si vylezie kedy chce a tu pouziva odkedy vie chodit (1 rok) a vacsinou je na stojaka.

danielahamar
autor
29. okt 2023

@andreatytler ja chcem len pre 3rocneho, ziadne taniere, ani vkladanie. Nato je už dosť velky☺️. Idem to pozriez

andreatytler
29. okt 2023

@danielahamar Aha aby bol vysoko k normalnemu stolu. Tak to potom bez tej sedacky asi. Potom tam nebude problem s tym cervenym cudlikom.
Nas od 2 rokov sedel na normalnych stolickach. Aj ked to mal vyzsie ten stol, poradil si. Tiez sme mu kupili taky detsky stol a stolicku (ako maju v skolke) a to sa mu pacilo.

danielahamar
autor
30. okt 2023

@andreatytler však to, že sa rozhodujem klasická stolička, alebo detská. My sme dlhé roky boli 4, preto nemam 5😬 a bradu ma tak ako začína stol

aleshka_supermama
30. okt 2023

@danielahamar takéto niečo na stoličku nech je vyšší?

danielahamar
autor
30. okt 2023

@aleshka_supermama len ja nemám ani stolicku😁🤭 preto rozmýšľam, ze co