Vyberáme písací stôl pre prváčku
Dcéra je prvacka.. chceme jej kúpiť na vianoce pisaci stol taky aby vydrzal dlhšie aj ked bude staršia ale neviem ci stačí ta 120 alebo 140.. izbu nemáme taku veľkú ale zároveň nechcem aby bola malá ta šírka 120 cm.. chcem aby na tom mala tlaciaren notebook nejako uložené farbičky lampička a tak.. tak ake stolíky mate vy a poraďte mi.. co by ste kúpili? Mate 120 cm široký stolik a je vám maly alebo je to dostačujúce na tieto veci ?
@simi148 Ak sa zmestí tak kúpte rohový, ale tých 120cm / 140cm je takto ťažko povedať, keďže nevieme rozmery izby, ak sa zmestí a aj pekne vyzerá tak radšej ten 140cm alebo ak sa zmestí aj väčší tak väčší, alebo kúpiť takú poschodovú posteľ a bude mať hore posteľ a dole písací stôl možno aj do U-čka, ale neviem čo si o tých posteľoch myslíte, možno by to nebola najbezpečnejšia voľba
@simi148 o tom, ako sa na stol veci popracu, casto rozhoduje aj jeho druhy rozmer ("hlbka"). A to este existuju aj stoly vyskovo nastavitelne (dokonca aj elektricky), co moze byt v niektorych situaciach a jeho dlhodobom vyuzivani fajn.
ono nejde ani tak o sirku ako hlbku ak mas 70cm tak tam nic nevojde (tlaciaren a PC) takze ti zaberie so sirky vela miesta vtedy dlhsi, ak mate hlbsi stol staci uplne 120. dcera tak ma a vo vrchnej casti ma napevno pc, graficky tablet, lampu ceruzky a na spodnej casti dostatok miesta na ucenie sa

syn mal 120 počas celej základnej školy, počas gympla, vyšky, hry na ňom hral a ja teraz na ňom šijem a je ok…