Vyberte najlepšiu posteľ pre chlapca tretiaka
Ahojte, poradte detsku postel pre chlapca-tretiak. On chce poschodovu aby mali kde prespat kamarati az prijdu na prespacku,,,za mna blbost, je to drahe, nestabilne a zbytocne navyse kupovat matrac atd..skor som za norm.jednolozko plus rozkladacia postel/naf.matrac, alebo valandu s pristelkou...nesuhlasi..manzel mu chce vyhoviet ale treba peniaze aj na ostatny nabytok a tiez treba zariadit aj izbi jeho sestre..su obaja tvrdohlavy, hlavne syn,,vo si myslite?Skusenosti,recenzie,odporucania?dakujem
tak ak otec a syn chcu, tak nech ma... a vobec poschodova postel nie je nestabilna :D A nemyslim, ze je aj extra draha. Mali sme aj ako deti poschodove postele a vydrzali nam so sestrou az do dospelosti :D
Co sa tyka roztahovacich posteli, tiez maju viac matracov. A nafukovacie matrace su somarina, jednak je to netrvacne ale nie je to ani extra pohodlne. Zbytocne. Moja dcera napr.dostala 140cm postel, dve sa tam vyspia v pohode, jej kamosky maju velke valendy s tym vysuvom s matracom. A k tomu ma dcera na ceste este gauc rozkladaci do izby :D
Postel je podla mna najdolezitejsia cast izby, vsetko ostatne sme aj roky ozeleli, stol mala dcera roky za par eur.. a teraz sa ide robit na mieru a ani to nebude extra drahe, kedze to spravime z 2 komod a kupime "pracovnu dosku" nan 3,5metrovu. ostatne nabytky = police, skrine = nieje to taka palka podla mna ako postel dobra.
Za mňa boxspringové jednolôžko pre neho, farby sú rôzne, má to ukladací priestor. Žiadne válendy, rozťahovacie postele, na denné spanie nepohodlné, na občasné to zaberá miesto v izbe, kedže na sedenie to nie je pohodlné, na sedenie radšej nejaké kreslo. A ak prídu prespať kamaráti nejaký nafukovací matrac kúpiť čo sa zmestí na stred izby a potom zloží.
my sme kupili obom detom vytahovaciu postel...pod hlavnym lozkom je cast ktora sa vytiahne, je tam lem tenky matrac cize fakt nie na denne spanie. Moji tiez tak chceli ze keď kamosi pridu
@simca06022011 ved to tak berieme,postel musi byt kvalitna a taka ktora im bude vyhovovat..tiez sme mali poschodove so sestrou, a dali sa rozlozit na dve samostatne lozka,,ale to nasi kupovali niekedy este koncom osemdesiatych rokov,,to bola este ina kvalita..tie postele su u nasich stale a stale v dobrom stave. Ostatny nabytok nieje podstatny, resp.moze byt aj sekacovy, este matrace a stolicku novu z hyg.dovodov inak moze byt pouzite no v dobrom stave. Musime sa niekde uskromnit tak ako vzdy..este tie postele zvazujeme a hladame najvhodnejsie a treba aj kompromis..hlavne nech uz maju izby,,dcera ide od septembra uz do prvej a nech maju sukromie aj priestor aj na ucenie,,a snad raz nebudu takto tazko riesit izby svojich deti...
@marsmykkok presne takto som to chcela ! Ved na prespanie dva tri krat do roka staci skladacia postel ci nafukovaci matrac,,ten modry,,a mozme ho vyuzit aj na kempovanie..ale nedaju si povedat
@katkaseiner no,,a schvalne - ako casto hostis aj cudzie deti ked su na prespacke? Lebo ja mam pocit, ze tyto moji si chcu z nasho domu spravit penzion 🤦
U mňa by neprešla poschodová posteľ dieťaťu vôbec ak ma mať každý svoju izbu /súkromie. Takže nejakú peknú posteľ v ok cene a je . Len prosím nekupuj nafukovaciu matrac to je niečo hrozné zbytočne vyhodené peniaze . Kup radšej skladaciu matrac to dokážeš schovať do skrini/pod posteľ je to potom len kocka na tom sa 100x lepšie vyspi to dieťa ako na tej nafukovacej. Synovi treba povedať ze keď si nešetrí nech si potom kupi za svoje ( narodeniny , meniny , šibáky) s manželom treba porozprávať lebo vyhoviete synovi abude chcieť aj dcéra.
@babydesire vies co? syn ma 9 rokov a u nas prespal jeho kamarat 2 alebo 3x, dcera na 12 a kamosku tu mala tiez 3x. My sme s tym zacali asi len pred rokom. Syn uz prespal u kamarata tiez 2x, dcera nema zial taku kamosku u krorej by prespala... za mna to bolo super ked u nas preapala sesternica s muzom, jej dcera s manzelom a dietatom a aj dalsia dcera. Lebo aj ked akokolvek sa podelime o postele, tak vzdy sa kazdy vyspi. Nerobime taketo prespavačky často, ale tesime sa na ne ked sa da.
ak mate samostatne izby = sukromie, priestor, tak do poschodovej by som asi nesla.. ak je ocko zrucny, viete spolu podla videi na nete zbuchat taketo postele "vyvysene", kde dole je priestor. Lebo aj tak si myslim, ze dietatu ide o ten pocit "ze je hore" :D a vyjde vas to pracu, cenu za matros a matrac, alebo takto zrecyklujete nejaky starsi nabytok (?)
Ale inak ked uz sa pise o tych kadejakych pristelkach : si porovnaj cenu malej postele a vacsej.. napr. dcera ram postele dostala od deda, lebo menil v dome a ma klasicku siroku postel. Skor zozenies na bazaroch podla mna zachovali ram velkej postele ako nejakej valandy, plus napr. my sme do hostovsej kupili z masivu v mobelixe postel a vydzrala pol roka... je to otras, co caka na to, kedy budeme mat cas ju rozobrat a vlastnorucne prerobit a spevnit. No a k tej obycajnej posteli s matracom si prirataj tie kvazi nafukovacky (zivotnost nula bodov), skladacie postele (su nie lacne a ani extra pohodlne tiez = ale tak ano posluzia ked ina moznost nie je) alebo nieco podobne.

@babydesire
tak snáď so mnou a otcom nebude osemročný cvičiť! To ako ste sa k tomu dopracovali??
Alebo bude mat natok aký je vhodný do izby podľa nášho názoru a peňaženky alebo žiadne prestavaný nebudú! V ikei maju tu miniposchodovu (Kira sa myslím vola) ale aj takú vysúvacia s extra madracou.
My sme kúpili tu korún, maly ma 4,5 roka a soava dole, je do 100kg. Vies ju otočiť podľa potreby.
No tu ide o princíp, aby už taky malý toľko vyskakovať, to teda nie. Možnosť výberu je fajn pre deti, pokial rodicia súhlasia.