Zariaďovanie študentskej izby pre technicky zameraného chlapca
Ahojte, nie som veľmi zariaďovací typ, takže ak sa tu nájde niekto, kto to má dizajnérske vlohy, poradili by ste mi s výberom nábytku a jeho rozložením v miestnosti? Izba je takáto:
Ďakujem
Ešte dodam pre 15r chlapca nastupujúceho na strednú školu s technickým zameraním (potrebný asi väčší písací stôl)

Dobrý deň, mne by sa tam hodil nábytok nejako takto - aby mal pri stole aj denné svetlo, zároveň aby využil jednu zástrčku napr. na nabijanie mobilu a druhú na počítač, prípadne tlačiareň a pod. Je to krásna veľká izba a ten vlastný balkón - wau. Určite sa ale poraďte ako by to chcel on, ja v 15-tich som si každú chvíľu presúvala stôl po izbe ako sa mi páčilo ... Ak by Vám to pomohlo, návrh s konkrétnymi proporciami som robila v aplikácii Planner 5D, ktorú využívam keď chcem vidieť ako niečo bude vyzerať bez toho aby som začala hýbať nábytkom, určite odporúčam free verziu. Pekný deň
@slniecko39 ďakujem za tip, skúsim tú aplikáciu, aj váš návrh je super len ešte radiátor máme pod oknom ale zrejme si to budem vedieť v tej apke upraviť,
Jeho sa spýtam zbytočne je mu to jedno 🤣
Logiie mam štyri čiže by som kľudne oželela jednu alebo aj dve a mala väčšie izby, no už s tým neurobím nič
Len rychly nacrt, ale ja by som dala rohovy velky stol k oknu, ktory by bol od spacej zony oddeleny nejakou deliacou stenou - polica, regal, kombinovane, mohla by v tom byt zakomponovana aj TV ak ma, Tym by sa docielilo trochu sukromia na spanie. Satnik by som urobila okolo a pripadne aj nad dverami na mieru. Myslim, ze by tak vznikli jednotlive jasne definovane zony - pracovna, spanie, odkladanie.

Dobrý deň, mne by sa tam hodil nábytok nejako takto - aby mal pri stole aj denné svetlo, zároveň aby využil jednu zástrčku napr. na nabijanie mobilu a druhú na počítač, prípadne tlačiareň a pod. Je to krásna veľká izba a ten vlastný balkón - wau. Určite sa ale poraďte ako by to chcel on, ja v 15-tich som si každú chvíľu presúvala stôl po izbe ako sa mi páčilo ... Ak by Vám to pomohlo, návrh s konkrétnymi proporciami som robila v aplikácii Planner 5D, ktorú využívam keď chcem vidieť ako niečo bude vyzerať bez toho aby som začala hýbať nábytkom, určite odporúčam free verziu. Pekný deň