icon

Zatemňovacie závesy do detskej izby

tanyag
20. jún 2023

Mamičky, poraďte prosím nejaké fakt kvalitné zatemňovacie závesy do detskej izby. Vyskúšali sme už viacero, ale nejako vôbec nezatemňujú 🙄 Nezáleži na cene, hlavne nech neprepúšťajú svetlo. Viem, že je ich veľa aj na nete, ale potrebujem rady od tých mamičiek, ktoré ich majú doma a sú spokojné. Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z2
erika5025
21. jún 2023

Viem že hľadáš závesy,ale nerozmýšľala si napríklad nad vonkajšimi žalúziami.
Svokra ich ma a urobia super tmu aj cez deň keď pečie slnko.

katica06
21. jún 2023

@tanyag ja som kupovala a nás meste v malom obchodíku, poradili mi záves black out, aj obšili.

tanyag
autor
21. jún 2023

@erika5025 Vieš čo, vidím byty, čo majú tie vonkajšie žalúzie a sú "vyžraté" od slnka, špinavé, a bývam na najvyššom poschodí, neviem si predstaviť to čistiť 😁 ja mám závraty len keď výjdem na stoličku 😂

zuzulka558
21. jún 2023

My máme od manžela z práce

helcanw
21. jún 2023

@hiro u nás sa nesvieti absolútne nic 🤷‍♀️ ako som písala vyššie zavriem ho do okna a je tma ako v jaskyni 👍😂

zuzulka558
21. jún 2023

Foťák to ešte zosvetlil,, nie a nie načítať až teraz večer

katuskamala1
21. jún 2023

Mobelix mam hnede a fuu vytahane od slnka po 2 rokoch neskutocne. Mam svetlo sive z jysk a su super ALE rovnaka velkost a zaves rozdiel v dlzke aj 5cm takze si normalne odbal a premeraj . Zatemnia ale ked ostre slnko zasvieti tak nie. Najlepsie podla mna a aj tak planujem zaluzie a zavesy . Tato kombinacia bude podla mna super

tanyag
autor
21. jún 2023

@zuzulka558 Noo mne toto spraví aj záves, čo mám, ale problém je v tom, že dcéra akonáhle vidí ráno, že je svetlo, tak už je hore, nechce spať, už aj o 5 ráno sa mi zobudí 🙄 A vôbec mi nespí poobede, takže tie dni sú potom také dlhé.
A to mám ešte aj zatiahnuté tmavé žáluzie za oknom 🙄

tanyag
autor
21. jún 2023

Myslíte, že ak dám dlhé závesy, tak to pomôže? Mám také isté aj dlhé, len som neskúšala, či bude nejaký rozdiel.

zuzulka558
21. jún 2023

@tanyag na fotke žalúzie zatiahnuté nie sú,, naša zas môže jej aj do očí svietiť spi do pol 9, no to ti nezávidím ale suseda ma takú malú o 5 hore

tanyag
autor
21. jún 2023

@zuzulka558 No lebo tie žalúzie sú "kvalitné" 😂 ale sú zatiahnuté 😁

tanyag
autor
21. jún 2023

@katuskamala1 Ďakujem. Myslíš, že ak dám dlhé závesy tak v tom bude rozdiel?

katuskamala1
21. jún 2023

@tanyag v jysk kupujes po jednom kuse nie pare. A mam ich v 2 izbach a veru kazdy mal inu dlzku,rozdiel vidno ked su zavesy zatiahnute.

lopuch22
21. jún 2023

@tanyag olashop.sk. Úplne zatemnenie aj chladnejšie majú decká v izbe. Ale teda majú tmavomodré a mám ich husto zriasene. Kvalita super aj po praní

nitka1157
21. jún 2023

@tanyag necitala som komenty mozno ti to tu niekto spomenul.my sme dcere kupili zatemnovacie rolety s listami a z vonkajsej strany je reflexna co znamena ze svetlo neprejde.z vnutornej si das aku chces farbu

sardinka32
21. jún 2023

Ja som mala zatemnovacie zavesy z bonprixu a bola som spokojna s nimi.

vulka
21. jún 2023

@tanyag Z 4home.sk. Musíš vybrať tie, ktoré zatemňujú na 80-90%. Majú rôzne farby a fakt zatemnia. Ale nie do úplnej tmy. Neviem, čo presne hľadáš. A super ceny.

lenkakravcova
21. jún 2023

@tanyag Hornbach. Aj tmavomodré a aj béžové sú účinné. Tma riadna. 🙂

24mirka
21. jún 2023

@tanyag my máme zatemnovacie závesy z Ikea 👍 úplná tma.

zuzulka558
21. jún 2023

@tanyag myslela som naše 🤣🤣🤣 teda ak sme sa nejak dobre pochopili 🤣🤣

tanyag
autor
21. jún 2023

@zuzulka558 jaaaj už chápem 😁

tanyag
autor
21. jún 2023

Ďakujem každému za rady 😊 vážim si to

baska2705
19. máj 2024

@nitka1157 ahoj prosim ta poradis, odkial mate tie zatemnovacie rolety? Si stale spokojna?🙂 dakujem pekne

nitka1157
19. máj 2024

@baska2705 my mame zo stranky zaluzieweb.reflexnu z vonkajsej strany aby odrazalo slnko a zvnutornej mame latkovu.zatial som spokojna

zoja1234
19. máj 2024

📌

Strana
z2