Zatemňovacie závesy do detskej izby
Mamičky, poraďte prosím nejaké fakt kvalitné zatemňovacie závesy do detskej izby. Vyskúšali sme už viacero, ale nejako vôbec nezatemňujú 🙄 Nezáleži na cene, hlavne nech neprepúšťajú svetlo. Viem, že je ich veľa aj na nete, ale potrebujem rady od tých mamičiek, ktoré ich majú doma a sú spokojné. Ďakujem veľmi pekne.
My máme od manžela z práce
Mobelix mam hnede a fuu vytahane od slnka po 2 rokoch neskutocne. Mam svetlo sive z jysk a su super ALE rovnaka velkost a zaves rozdiel v dlzke aj 5cm takze si normalne odbal a premeraj . Zatemnia ale ked ostre slnko zasvieti tak nie. Najlepsie podla mna a aj tak planujem zaluzie a zavesy . Tato kombinacia bude podla mna super
@zuzulka558 Noo mne toto spraví aj záves, čo mám, ale problém je v tom, že dcéra akonáhle vidí ráno, že je svetlo, tak už je hore, nechce spať, už aj o 5 ráno sa mi zobudí 🙄 A vôbec mi nespí poobede, takže tie dni sú potom také dlhé.
A to mám ešte aj zatiahnuté tmavé žáluzie za oknom 🙄
Myslíte, že ak dám dlhé závesy, tak to pomôže? Mám také isté aj dlhé, len som neskúšala, či bude nejaký rozdiel.
@tanyag na fotke žalúzie zatiahnuté nie sú,, naša zas môže jej aj do očí svietiť spi do pol 9, no to ti nezávidím ale suseda ma takú malú o 5 hore
@zuzulka558 No lebo tie žalúzie sú "kvalitné" 😂 ale sú zatiahnuté 😁
@katuskamala1 Ďakujem. Myslíš, že ak dám dlhé závesy tak v tom bude rozdiel?
@tanyag v jysk kupujes po jednom kuse nie pare. A mam ich v 2 izbach a veru kazdy mal inu dlzku,rozdiel vidno ked su zavesy zatiahnute.
Ja som mala zatemnovacie zavesy z bonprixu a bola som spokojna s nimi.
@tanyag Hornbach. Aj tmavomodré a aj béžové sú účinné. Tma riadna. 🙂
@tanyag myslela som naše 🤣🤣🤣 teda ak sme sa nejak dobre pochopili 🤣🤣
@zuzulka558 jaaaj už chápem 😁
Ďakujem každému za rady 😊 vážim si to
📌

Viem že hľadáš závesy,ale nerozmýšľala si napríklad nad vonkajšimi žalúziami.
Svokra ich ma a urobia super tmu aj cez deň keď pečie slnko.