icon

10 mesačné dieťa si priťahuje hlavičku k ramenu

adinkag
3. apr 2012

nasa mala ma 10m momentalne sa lieci na zapal priedusiek uz druh den pozorujem ako si niekolko krat do dna da hlavku na pravu stranu a pritiahne k ramenu co to moze byt pred tym to nerobievala

ajca123
3. apr 2012

@adinkag možno jej môže bolet v usku.. Skoč na ušne.
Náš maly mal zápal priedusek a tiez mu vyberali z uška ten maz a mal toho tam veľa.. A najmenší mal zápal pľúc ked mal mesiac...

strapco13
3. apr 2012

@adinkag neboli ju ucho? pocuje dobre? infekt sa mohol dostat do nosa a odtial do stredneho ucha..ako dycha nosom? nadchu nema?

hoogy
3. apr 2012

@adinkag pochytaj jej okolie uska ked na to reaguje bolestivo asi to bude usko. moj maly si chytal usi aj ked bol unaveny a robil to aj pri chorobach.alebo sa tak naklanal s uskom do strany ako pises.

adinkag
autor
3. apr 2012

nostek jej stale odasavame sopli stale ale neplce myslis ze to moze byt zapal?myslis ze to moze byt zapal?

adinkag
autor
3. apr 2012

@strapco13 reaguje ked na nu hovorim zajtra mame ist k doktorke na kontrolu ale ja by som najradsej sla aj teraz

strapco13
3. apr 2012

@adinkag ak ma soplik..pozri do mojho fotoblogu na canok o zapale stredneho ucha..tam je rozpisane ako pomoct rychlo doma

viki2912
3. apr 2012

nasa to robi sem tam a je fit..robi to len tak 🙂

adinkag
autor
3. apr 2012

boli sme na kramaroch na pohotovosti ze ma nejaku tekutinu za bubienkami ci co na pravom to ma horsie jak na lavom preto mi ani vela krat nereaguje ked ju oslovim :( z nicoho nechapem vsetko sa kopi naraz :( odporucili nas k lekarovi stankovi z ruzinova mate niektora s tymto problemom skusenosti?bude este pocut normalne?? ☹ ☹ ☹ ☹

adinkag
autor
10. apr 2012

@strapco13 AHOJ dnes sme boli nakontrolezapaly uzniesu ale este musime natympanometriu naco je toto vysetreniepotrebne?jeto standardny postup alebo sa mamniecohoobavat?