10 týždňová dcérka pri pití mliečka plače. Prečo?
ahojte mamicky moju dcerku 10tyzdnovu predcasne narodenu nieco boli a neviem co. mame totiz taky problem ze pri jedeni velmi zacala plakat a nedopapa si mliecko ako papala co jej moze byt ?mate skusenosti?skuste mi len poradit ze co asi co by som mala skusit som zufala ona zacne papat hladna a pritom spusti velky plac mlieko drzi v ustach a place musim prestat jej davat potom .dakujem za rady!
ahoj, moj misko ked bol malicky tak tiez zacal strasne plakat pri piti mliecka a to som ho kojila.. strasne sa prisal ked bol hladny a par krat potahal a hned plac. inak nemal ziadne ine priznaky,tak som s nim isla k doktorovi a ten mu pozrel hrdielko a mal ho uplne zapalene. tak ho popocuval a zistil mu zapal priedusiek.a to maly ani nekaslal.. takze takto.. urcite chod nech ti ho doktor pozrie.
Nenize mať snoor - žaby? Pri cecani ich boli jazycek a nechcú potom papat. Vybehnú doktorke.
Mne ked toto maly robil, potreboval si odgrgnut. Potom papal dalej a uz bol v klude. Drzim palce 😉
@pepusa1 mne to malý zacal robiť asi pred týždňom. tiež máme avent fľašku. väčšinou. si odgrgne a potom je dobre, ale nie vzdy ro pomôže. začína to robiť až ked vypije viac ako polovicu. normálne má flaskuu v puse a jeduje sa a myka hlavičkou. tiež sa bojím
☹ a teraz zacal ae asi tak tri krát za deň zakasle no vôbec nemá teplotu ani nič iné.
@1ingrida1 miško nemal ani teplotu?
@bambulka248 nie nemal ani teplotu,ani nekaslal... len vyzeral tak znicene, bol unaveny a placlivy. sak chod k lekarovi, ak nie je chory, co dufame ze nie je, tak ti lekar hadam poradi co s tym.pozre mu pusinku hrdielko, popocuva, a potom sa zzamera na brusko. mozno ti aj povie aby si mu to ukazala,aby si ho pred nim krmila.
aj uska aj hrdielko ma vraj v poriadku tak ja neviem uz ale teraz to uz robi menej ale aj tak

mozno sa nahlta vzduchu, treba skusit nechat priebezne odgrgnut pocas jedla