icon

13. mesačné dieťa má reflux a problém s prehĺtaním

adkalc
1. apr 2017

Dobry vecer, moj synčeka od narodenia zvrackal castejsie... Ale väčšinou mliečko, potvrdili mu reflux a vraj poriadny, teraz ma 13. Mesiacov a nezlepšuje sa to veľmi, je kojeny takze vraj jedina moznost je nutriton, ktory nam velmi nevyhovuje, nechce ho papať ....a z fľašky pit nevie ze by som mu ho zmiešala s mlieckom.kedysi zvracal len mliečko, mala som pocit, ze vtedy ked dlho papal, ze sa prejedol ale teraz zvracia aj riadne jedlo, napriklad jablkovu vyzivu, davam mu naraz max 100gramov co podla mna na jeho vek nie je nejak strasne vela. Niekedy nie je problem, inokedy kompletne vsetko vyvráti, ak nahodou najde kusokcek jedla, tiež všetko ide von. Uz neviem ako v nom udrzat jedlo, vidim ze hrdielko mu to akoby nechcelo posielat dalej..a pritom je od mala dost velky, prave ma 13kg. Od narodenia mal chvilu problem aj s kojenim ale naucil sa no fľašku stale neviem pouzit len ju hryzie teda mam problem dostat doňho aj vodičku ak viete poradit budem vďačná, pekny vecer

majka1891
30. apr 2017

@adkalc ahoj som zvedava co tu kto napise, moja dcera bude mat 10 m a takisto ma reflux, a nevie zut kusky ihned vsetko vyvracia. Dost sa s ttm trapime. ;-/

sandrita88
30. apr 2017

Ahojte. Môj syn bol predčasne narodený(32tt). Mali sme problém s papanim,ak bol niekde kúsok niečoho,zvracal. Takže som mixovala,dlho. Upravilo sa to postupne,ale cca v 2r. Proste akoby mu to hrdlo podrazdilo, natiahlo ho a všetko bolo von. Chodime aj na gastroenterologiu,urobia sono bruska,skontroluju váhu. ale prízvukovala mi stale lekarka,nech skusam....držím vám palce!❤