icon

13 mesačný syn má za sebou 6 preplachov očného kanálika

michaelaochodnicka
22. sep 2020

Dobrý deň ,

Chcela by som sa opýtať, či sa tu NÁHODOU nenájde mamička , čo má s dieťatkom taký problém ako ja.
Synček má 13 mesiacov.
6x preplach očného kanálika.
Chodím po celom Slovensku s opuchnutým okom. Neviem prečo to má , z čoho to má.
Opuch pod z jeho strany pravým okom.
Ďakujem 😊

13 mesačný syn má za sebou 6 preplachov očného kanálika
kreatis
23. sep 2020

@michaelaochodnicka nema tam nahodou zlateho stafylokoka? Moja ked sa narodila,tak jej slzilo trochu oko,tak ma poslali k ocnej na vyplach, kedze jej to nepreslo tak isla znovu a ziadna zmena. Tak som si vydupala u pediatra aby jej spravili vyter a samozrejme ze sa potvrdil stafylokok. potom jej na to pomohol Pamykon kvapkat do ocka...

ovaaa
23. sep 2020

Skus ocianku drobcovi prepkachovali 3x ta mu pomohla

petra55115
22. máj 2024

@michaelaochodnicka aj ste na to prišli alebo ako to dopadlo? Prechádzame si niecim podobným,.len sme mladší.

michaelaochodnicka
autor
22. máj 2024

@petra55115 dobrý deň . Syn má teraz 5 rokov 🙂
A stále to nemá tak ako má byť.
V podstate , to najhlavnejšie bolo , že sme šli na operáciu do BB s tým , že ho uspia ,a vložia mu takú bužírku do očka, v nose spravia uzlik a mal by to tam mať rok , aby to obrastlo a aby vznikol nový očný kanálik (ktorý mu preplachmi roztrhali)
Operácia dopadla ok, bolo to rýchle , šli sme domov . Mal to asi 3 dni . Ako každé dieťa začal plakať, pošúchal oko a bužírka bola von , trčala mu z oka.
Takže sme v sekunde sadli do auta , prišli do BB , znovu ho museli uspať a vybrať .
Nakoniec uznali, že syn je na to ešte malý a že môže si to vytiahnuť znova pri plakani, pri šúchani oka . Takže znova narkóza , vybrali mu to a šli sme domov. Odvtedy to neriešime.
Jediné čo pozorujem je, že keď je mrzke počasie ,tak trošku ma opuch , v lete vôbec a v zime trošku viac soplov. Tým že to tam správne nefunguje .
Takže tak . Ak vás ešte niečo zaujíma kľudne píšte . Rada odpoviem . Pochodili sme kadečo.