13-ročná dcéra nechce ísť na vyšetrenie
Ahojte baby zajtra som objednana na odprucanie pediatricky s dcérou ku detskému gynekológovi lebo detska gynekologicka u nás nie je a normalna by ju nezobrala. Ma 13 rokov a ideme tam kvôli tomu lebo už týždeň má zapachajuci výtok a pálenie v posve s začervenanie . Preto nám detska lekárka odporucila ísť na gynekologiu dcere som všetko vysvetlila ze sa ničoho nemusí bat a doteraz bola aj celkom v pohode ale dnes začala robiť scény ze ona nikam zajtra nejde ze sa nechce pred nikým vyzliekat a iné veci....
Nemáte nejaké rady co zabralo na vaše dcéry keď mali podobne problemy a nechceli ísť?
Moja dcera by neriesila, ci je to muz alebo zena, je to lekar a bodka. Podla mna tento postoj zavisi od toho, ako su veci naheho tela, sexu a lekarov tak vseobecne priebezne komunikovane v rodine. U nas sa o tomto vsetkom rozpravame otvorene, takze by mi ani nenapadlo, ze by s chlapom gynekologom mohol byt nejaky problem, ja sama som mala 3 a nevidim dovod riesit to.

A ináč, moja dcéra mala tiež nejakú mykozu, svrbenie, výtok....ako 12r a len som konzultovala s mojím gynekológom. Povedal, že nie je potrebné chodiť na vyšetrenie, odporúčal krém a do týždňa bolo dobre.