13 ročná dcéra z ničoho nič obledne a je jej na zvracanie
Moja dcéra má 13 rokov nemala žiadne zdravotné problémy.ale najbližšiu dobu jej z ničoho nič príde zle obledne a je jej na zvracanie.Potom prespí celý deň.Povedala som to aj doktorke zobrali jej krv ale že výsledky sú dobré.
@marcelamlyn ma pravidelnú stravu, pitný režim?nechce schudnúť? Nízky cukor?chodí na vzduch?
Kľudne to môže byť aj psychika úzkosť
Nemá nízky tlak?ja mám a stále studené ruky, nohy a ak, vynechám jedlo je mi na odpadnutie podobne ako pri hypoglykémii
Zatiaľ skús aspon vitamíny hlavne D vitamín určite celú zimu treba brat, B vitamíny, magnézium, vápnik...
@marcelamlyn predchadzajuci prispevok som vam omylom odoslala nedokonceny. Takze moja dcera mavala taketo stavy,niekedy raz za mesiac,niekedy mi volali zo skoly kazdy druhy den,ze mam po nu prist, strasne stavy😵😵😵niekedy zvracala,mala dvojite videnie,studene ruky,bolesti hlavy....po odzneni bola spavá aj vela spala, co je u nej zriedkave.Pediatricka sa vyjadrila,ze ma viac pit a prenu to bolo vyriesene. Potom som zmenila lekarku,ta nas poslala vsade mozne, odbery,ocne, gasto,USG a RTG brucha a hrudnika, MR hlavy a chrbtice, kardio,endo, neuro, EEG, EKG, vsetko v poriadku. Akurat neurologicka sa vyjadrila,ze asi ide o migrenu a udajne sa stavy zhorsuju v puberte. Predpisala dcere lieky proti migrene( nazov si uznepamatam)a kupila som dcere na odporucanie neurologičky Magne B6. Dcera vybrala dve balenia, stav sa jej zlepsil a kedze lieky mali dost neziaducich ucinkov,tak som ich potom vysadila a dostavala len magnezium. Za par mesiacov dostala dcera prvu menstruaciu a vsetky tieto prejavy sa stratili, neberie ziadne lieky a je v pohode. Bolo to strasne,ale nastastie,nic vazne. Tuk tuk tuk. Drzim palce,snad to fakt budu len nejake horm.vykyvy.