icon

13 ročná dcéra z ničoho nič obledne a je jej na zvracanie

marcelamlyn
2. dec 2020

Moja dcéra má 13 rokov nemala žiadne zdravotné problémy.ale najbližšiu dobu jej z ničoho nič príde zle obledne a je jej na zvracanie.Potom prespí celý deň.Povedala som to aj doktorke zobrali jej krv ale že výsledky sú dobré.

Strana
z3
miriam11
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
eliska13
3. dec 2020

@marcelamlyn ma pravidelnú stravu, pitný režim?nechce schudnúť? Nízky cukor?chodí na vzduch?
Kľudne to môže byť aj psychika úzkosť
Nemá nízky tlak?ja mám a stále studené ruky, nohy a ak, vynechám jedlo je mi na odpadnutie podobne ako pri hypoglykémii
Zatiaľ skús aspon vitamíny hlavne D vitamín určite celú zimu treba brat, B vitamíny, magnézium, vápnik...

jana005
3. dec 2020

@miriam11 magnézium nám už niekto radil, mala som aj kúpené nejaké tabletky, len boli väčšie, tak ich nechcel.
Nevieš nejaké dobré magnézium poradiť?
Ďakujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maruskahurnanska
3. dec 2020

@marcelamlyn predchadzajuci prispevok som vam omylom odoslala nedokonceny. Takze moja dcera mavala taketo stavy,niekedy raz za mesiac,niekedy mi volali zo skoly kazdy druhy den,ze mam po nu prist, strasne stavy😵😵😵niekedy zvracala,mala dvojite videnie,studene ruky,bolesti hlavy....po odzneni bola spavá aj vela spala, co je u nej zriedkave.Pediatricka sa vyjadrila,ze ma viac pit a prenu to bolo vyriesene. Potom som zmenila lekarku,ta nas poslala vsade mozne, odbery,ocne, gasto,USG a RTG brucha a hrudnika, MR hlavy a chrbtice, kardio,endo, neuro, EEG, EKG, vsetko v poriadku. Akurat neurologicka sa vyjadrila,ze asi ide o migrenu a udajne sa stavy zhorsuju v puberte. Predpisala dcere lieky proti migrene( nazov si uznepamatam)a kupila som dcere na odporucanie neurologičky Magne B6. Dcera vybrala dve balenia, stav sa jej zlepsil a kedze lieky mali dost neziaducich ucinkov,tak som ich potom vysadila a dostavala len magnezium. Za par mesiacov dostala dcera prvu menstruaciu a vsetky tieto prejavy sa stratili, neberie ziadne lieky a je v pohode. Bolo to strasne,ale nastastie,nic vazne. Tuk tuk tuk. Drzim palce,snad to fakt budu len nejake horm.vykyvy.

Strana
z3