15 mesačná dcéra často zvracia
Dobry vecer mamicky chcela by som sa Vas opytat ci mate s podobnym skusenosti....mam 15 mesacnu dcerku ktora posledny mesiac vracka nie kazdy den papa pekne ale stane sa ze rano alebo vecer ju z nicoho nic napne a vyvracia vsetko co naposledy jedla...stalo sa nam to asi 3 tyzdne dozadu povracala sa na obed a do vecera nic a na druhy den rano a potom zas nic riesila som to aj u doktorky dala mi hylak a gastrocynezine tabletky ktore som jej davala 3 dni a mali sme pokoj...presli asi 4 tyzdne a stalo sa mi to dneska znova pred chvilkou ju naplo a zas vyvracala vsetko co naposledy jedla...inak jej nic nieje hrava smeje sa beha neteplotuje nema sopliky nekasle akurat zubky jej vysli 2 nove..ak viete poradit prosim poradte budem vdacna...obvodnu lekarku mam strasnu budem ju menit niesom spokojna nikdy mi nic poriadne nepovie nasadi malej lieky ziadne vysetrenia nic a posle nas domov...prosim poradte co malej moze byt...pije len sunar momentalne a polievocky chlebik...dakujem
@maciatkolulu ved aj mne to bolo divne ze uz do nej tabletky chcela davat...no mlieko jej nemozem vysadit kedze ma 15 mesiacov a v noci sa budi 2x na mliecko bo je hladna este neprespi celu noc
Tazko povedat preco ju tak zase napina a vracka. Moze to byt hocico. Ja by som s nou sla na detske gastro.
@maciatkolulu ja som aj myslela ci reflux to nebude no neviem toto ze sa to nedeje kazdy den ale raz za cas
@nikalaura2016 nas tak zacal vracat raz za cas po mlieku. Niekedy po vypiti,niekedy po polievke.. On ako babatko mal skryty reflux.. Ked prestal uplne v 3.rmlieko (sam.si ho vylucil), uz nevracal..len v stresovych situaciach alebo kzd to prehnal,ze rychli jedol ci prilis vela... Pri chorobe je to normalne.
@siska53toto ze ona od narodenia nemala vobec ziadny problem nikdy mi nevracala po mlieku ani z nicoho co zjedla .....keby to bolo aspon hned po niecom co zje ale ona sa povraca az neskor po hodine cca
@maciatkolulu sak aj to som myslela ci daco nemala v ustach ci vlas ci dajaku spinku bo mozem zmyvat aj 100krat ona vzdy daco najde....ale ja sa onu bojim furt ked sa daco deje ta len v strese som prce dieta tak mam nervy na dranc a len ju sledujem vkuse co nieje dobre ☺☺😆
@maciatkolulu tak tak ta nic mi neostava len to sledovat a potom skusime to gastro ak sa to bude zas opakovat a doktorku
mozno sa prejedla? alebo zjedla nieco zo jej bolo tazke na zaludok. nevyzera to na nic hrozne, musis odsledovat co a kolko jedla a ci sa to opakuje pri podobnej strave.
Zaujimave ale tiez ma napadlo to mlieko inac 15 m dieta uz mlieko nepotrebuje ak ma pestru stravu moze aj rastlinne a pod ale tiez by som sla na gastro ci memanreflux alevo tak v kazdom pripade zapisuj si co papa a potom kedy sa pozvracia lekar mozno uvidi suvislost a este za kolko po jedeni ide spat koli refluxu
@bibistec no ona mi pije mlieko len v noci pretoze sa mi budi este tak raz dva krat za noc a pyta si mlieko lebo je hladna cez den ma normalnu stravu...
@nikalaura2016 cize mlieko pije
Zasla by som urcite na gastro nech vysetria nie je to v poriadku