16 mesačný chlapec máva rukami, keď sa teší a hnevá
Maminy mam prve dietatko a dost som sprosta strasne si vsimam vsetko na nom a som strasne bojazliva mama prosim vas mam doma 16 mesacneho chlapca a ked da tesi alebo sa hneva tak trepe rukami ako keby chcel odletiet ale je to vzdy len pri hneve a radosti a uz zas rozmyslam nad kravinami prejavuju sa aj vase deti tak ? Inak vie pekne povedat mama baba tata dedo kde je ach aha daj deti kyva tliesta povie zvoeratka ako rovia auto vrtulnik rozumie pokynom ked mu poviem hocico len je straaasne tvrdohlavy naucit ho nieco je boj a ked sa nedari jasne ze hpdi veci a tak ale ked uz mu nieco zoberiem alebo cosi tak pride krik a takto zacne trepat rukami je to ok?
Podla mna chce uletiet

@mon1806 keď máš vždy strach prečo si nevypytas výmenný ku neorologicke? Aspoň sa ukľudniš a nebudeš sa zbytočne strachovať 🙂 ja som mala tak isto obavy keď sa ako 7m sama mlátila z ničoho nič 🤣 neurologicka má ukludnila že je to ok 🙂 ps: je to normálne podľa mna 🙂 moja sa zase ako 13 mesačná hádže o zem keď niečo zakazem 🤣
Ale ved to robia skoro vsetky deti,nasa tak mava, ze ked ma nieco v ruke tak ma s tym vecne oplieska.
Máš normálne zdravé dieťa,ktoré začína aj fyzicky prejavovať emócie,vedome....je to krásne obdobie nenechaj si to znechutiť starostami...robil to aj môj,dnes má 5 a kdled sa teší skáče ako bláznivý:D veď to je normálne....ja sa tiež občas viem tak tešiť že by som mávala rukami:D drž sa a užívaj si kým je malý;)
mávanie rukami vo veku 8 rokov je normálne? moja to tiež robí ale ona je nedoslýchavá, ruky používa na komunikáciu, takže jej to pasuje....Chodím na neur. a mávanie rukami nie je bežné - určite nie vo veku 8 rokov...
@deti95060810 chlapček má 16 mesiacov
Moja ma 16 mesiacom,ked sa jeduje,tak sa aj zahana a dudel vie odhodit pekne daleko. ;)
Podľa mňa je to úplne v poriadku..presne toto isté čo opisujes robí aj môj 15 mesačný syn a ani ma nenapadlo že by na Tom malo byť niečo zle..stále príde obdobie kedy robí niečo iné..mal obdobie keď krútil hlavou, to prešlo a prislo niečo iné..aj toto "lietanie" prejde a prúde zase niečo iné..deti sa prejavujú, skusaju, objavujú, snažia sa vyjadriť svoje pocity 😉
toto je super...to som este nepocula..to je normalne, ci tebe to take nepride??
Aj naša trepoce ruckami,keď sa teší i keď nie

Toto robi aj moja uz od pol roka hadam.a to ma zajtra 5rokov.je to prejav emocii. Ziaden strach.