icon

2,5-ročné dieťa si udrelo nohu

kapanek1
10. sep 2022

Ahojte, dieta si dnes velmi udrelo nohu. Boli sme aj na pohotovosti vsetko je v poriadku, obviazali mu to s tym ze to nema zlomene. Doma samozrejme sceny, rev, plac ze jeho boli noha. Ked na nu troska na spicku stupi zas place. Ja viem ze ho to boli. Ako tu nozicku zajtra rozchodit? Urcite tu mate s tym niektora skusenost. Dakujem.

deti95060810
10. sep 2022

udreté... dcére tak raz na nohu ďalšia dcéra zhodila skriňu. Mala to len udreté, nie zlomené.
o niekoľko mesiacov zas ďalšia dcéra jej zhodila na nohu televízor - starý, ťažký.... aj vtedy to mala len udreté a bolelo ju to niekoľko dní...

viestta
10. sep 2022

Nič nebude treba rozchadzat. Do rána sa vyspi a ráno bude chodiť ako bude vládat

kapanek1
autor
10. sep 2022

@deti95060810 a tych niekolko dni nechodila? Alebo trosku?
Ten moj take sceny robi okolo vsetkeho uz hadam od narodenia ze sa " tesim" co bude v noci.

kapanek1
autor
10. sep 2022

@viestta dufam, dakujem. Myslim si ze radi spolu chodime na prechadzky.

catherinah
10. sep 2022

2 dni som nosila na rukach alebo vozila v kociku a postupne to prešlo

deti95060810
10. sep 2022

@kapanek1 chodila ale veľmi málo...

janinah
10. sep 2022

Dajte mu nurofen a vyspíte sa obaja.

tosomja
10. sep 2022

Daj mu niečo od bolesti na noc. A aspoň dva dni nos v kočíku, nenamahat nožičku. Bude to ok. A možno mu vadí to obviazane a preto plače 😁

kapanek1
autor
11. sep 2022

@tosomja v kociku mam babatko. 😄 Dnes sa chystam odviazat, tak uvidim. Dakujem.

tosomja
11. sep 2022

@kapanek1 tak priloz k bábätku, nebudeš jediná 😃🤭🤣 srandujem.

jana_eyre_2
11. sep 2022

Mne sa minule stalo že som sa ponáhľala, zle stupila na nerovnosť na chodníku a vyvrtla som si kotnik.. spadla som na zem, muž čo šiel zamnou sa až zľakol.. mňa tak tá noha bolela že som sa automaticky rozplakala.. nemala som ju zlomenú, ani nič, len silno udretu a aspoň tyzden som nevedela dobre stupit.. v tej súvislosti som si spomenula vždy na deti keď sa udrú a veľmi ich to boli.. my dospelí od nich očakávame že keď nemajú zlomenú nohu, tak na bolesť majú rýchlo zabudnúť.. píšeš že plače, reve.. no jasné, keď ho to boli, tak potom tak reaguje.. veď keď niekoho niečo bolí, je prirodzené že sa nebude usmievať a behať hneď na druhý deň akoby sa nič nestalo.. uznaj mu tu bolesť, cíti ju predsa on.. chvíľu teraz proste prechadzky obmedzíte alebo ho budeš nosiť na rukách a potom bude opat vo svojej koži.. treba dať troska kľudu pre udretu nohu..

(Bože čítam si to po sebe, nemyslím to v zlom, len som úprimná)

kapanek1
autor
11. sep 2022

@jana_eyre_2 pekne napisane. Nic ustipacne.

kapanek1
autor
11. sep 2022

Chlapec je v poriadku. Dakujem za odpovede. Dnes sme ho motivovali na stupnutie na nozicku cukrikmi a do vecera sa rozbehal. Uz neboli. Nasa prva vazna nehoda.