icon

2 mesačné dieťa 4 dni nekakalo. Čo robiť?

sindy70
25. mar 2012

nemá stolicu 4 dni

cka
25. mar 2012

ak je kojene, tak je to pohoda....moja je kojena, ma 6 mesiacov a kaka raz za 7-8 dni. Pri kojenych je aj 10 dni ok, dokial nema tvrde brusko a nestazuje si zvlast nejako extremne.

akynka16
25. mar 2012

Ahoj, my sme mali rovnaký problém, kojila som a drobček kakal po 10 dňoch, ale v piatom mesiaci som stratila po zápale mlieko a bola som nútená prejsť na umelú dojčenskú výživu, Vtedy začal mať zápchu, ani predsnidávaky a zeleninové príkrmy a polievočky nepomohli. Doktor nám zakázal jesť varenú mrkvu, banán, ryžu a mala som mu robiť vývar z ovsených vločiek, ale ani to nepomáhalo, iba chviľku. Napokon my svokrovci poradili mixovať mu do mlieka každý deň na raňajky zaváranú marhuľu bez šupky, od vtedy kakal jedna radosť.

00matula
25. mar 2012

ahoj, presne ako pise cka... kojene deticky nemusia mat stolicu aj 10 dni a je to ok, pretoze dokazu vsetko mliecko pekne stravit..ak nema iny problem- nafuknute a rozliate brusko, alebo bolesti bruska...

slinka3
25. mar 2012

chod do lekarne aj pytaj si vlakninu medicol aj my sme mali ten problem

diid
25. mar 2012

moji ked chceli kakat a nemohli vytlacit tak dr. kazala natriet konecnik s vazelinou a digi teplomr dat 1/2-1cm dnu a jemne kruzit do par sek. to islo von. od 5 mes. som davala aj slivkovy dzus.

sampo
25. mar 2012

ak je len na materskom mlieku a nema ziadne ine problemy, tak je to ok, ja si pamatam, ze moja nekakala aj 10 dni 😅 ale to uz bolo daaaavno

monika15
25. mar 2012

nam lekar povedal ze do 10 dni nemame vobec ani prist ked nekaka.....

skus dat na prst troska slivkovy dren nech malinka pocucka len strasne malicko a potom sa to spusti...
slivka vzdy zabera.....

a tiez vodicka neviem ze ci kojis ci si na UM ale troska vodicky nezaskodi.... len tak dat....
mi sme davali po 2 tyzdnoch.... vzdy vodicku..... troska...

melisasimona
11. júl 2013

ja mam dvoj mesacne babetko nekojim ju a nemoze kakat neviem co mam robit davam jej prevarenu vodicku cajik ale nejde jej to prosim poradte my niketo