2-ročné dieťa zjedlo asi klinec
Ahojte som zúfalá neviem čo mám robiť mám dve detičky jedno 9ročne ,druhé 2ročne.
Idem ale k veci na detičky sa strašne snažím dávat pozor hlavne na to najmenšie aby niečo nespapalo . Ale nie som dokonalá to viem úplne a isto.
Stalo sa to že moje dvoj ročne dieťa dnes nechce papať len cici a sťažuje sa že boli bruško .Terás cca pred hod som spravila aj čajík aj dala lieky od brúška a zaspinkal . Lenže dcéra staršia sa mi prišla priznať že pred večerom keď sme boli von na záhrade chvíľku a ja som čistila schody od blata, že keď mala strážiť chvíľku že sa otočila lebo behal po ceste veľký pes , a keď sa otočila naspäť pohľadom na syna , a že videla no že sa jej zdalo že mali zjedol asi klinec čierny že tak sa jej to zdalo ona išla hneď knemu ale puse nič nemal iba že povedal kako .
Čo mám robiť hneď ísť ráno k dr a povedať čo sa udialo ? A ešte je otázne či to klinček bol či nebol nie je to 100%
😭😭😭😭😭😭Bože srdce mi trhá od strachu , po prvé aby to dopadlo v poriadku zo synom a po druhé ešte aby ma lekárka tak neposlala kade ľahšie lebo je dosť prísna a hlavne keď sa niečo u deje a rodič nedozrie .strašne sa hanbím sama za seba ale ten strach je strašný o synčeka
@anonym_autor ako sa máte?

Čo písala autorka? Vymazala komentáre
@tim23 že na rtg snímku nič nebolo a po pár hodinách napísala, že drobec vykakal jeho časť 🤷🏻♀️