icon

20 mesačné dieťa je stále nervózne a plače

daniella54
5. máj 2019

Ahojte viem že je plno takýchto tém ale proste chcem poradiť .... dcérka bola chorá dva týždne mala soplik a kaslala vracala prehanalo ju ale prešlo to a už len občas zakasle... samozrejme som jej veci niektoré povoľovala ako pozeranie videí na telefóne .... no už asi týždeň má take stavy že ak ju chceme niekam zobrať začne plakat a strašne vrieska.... place ale po chvíli jej prestanú tiecť slzy a začne kopať nesmieme sa jej chytiť bucha nás ... toto robí aj keď sa zobudi z poobedneho spánku v noci sa zobudí s plačom ale bez sĺz ... ak začnem spievať aute povie nie ak príde večer muž do izby že ide spat začne byt nervozna a nechce ho... proste hocico co robíme či začneme kreslit , či preplnene na tv kanál , či ju chceme zobrať na ruky alebo nechceme stále place jeduje sa... a ak chceme ísť von ju uspať nechce sa dať obliecť kope a až vrci zároveň s plačom a to iste aj keď ju chceme prebaliť .... chcem vedieť čo ste mamičky robili ak aj vaše dieta sa takto chovalo.... ďakujem vopred 👍🏼

Strana
z2
motylik7788
6. máj 2019

@daniella54 Vydržať, vydržať a fakt len vydržať kým to prehrmi...hlavne nepanikarit ak krici a hádže sa o zem...zabezpečiť aby si neublizila a po istej dobe sa to skludni...my sme mali turbulentne cca.4mesiace....ja som bola zrela na ustav keďže muz pracuje v zahranici a bohuzzial mi casto aj ruka vybehla teraz ma dcérka 2.5roka a to mega lepšie 😊😊😊 obcas si pokricci ale ziadne vacsie psychostavy....

alica_matejka
7. máj 2019

tu ti ako nemame co poradit, proste nastalo take obdobie, ked sa bude pokusat takto vzdorovat. ono to z astihne kazde dieta skor ci neskor. no ty sa musis obrnit pevnymi nervami hlavne a snazit sa to cele vydrzat

daniella54
autor
7. máj 2019

@motylik7788 no sj moj muž pracuje v zahraničí a ak keď je doma tak ho počúva cez deň ale na noc sa niekedy stane že ho proste nechce... a ako sme prestali dávať telefón a viac sa venujeme sú stavy ale už nie až take .... dnes som ju nasla v predsieni na zemi ležať na zemi oblečenú ešte ako sme prišli z vonku lebo sa nechcela vyzliecť ale nechcela ani dnu ani von .... no ja dúfam že ruka nikdy nevystreli

Strana
z2