20. mesačnú dcérku niečo v noci poštípalo
Skus tekuty puder
Octánový krém.Mám s ním lepšie skúsenosti,ako s Fenistilom.
@asia83 no aj u nas na vychode sa vravi ukusilo
@asia83 boze 🤦♀️ to fakt toto treba riesit? Autorka tu riesi problem a ty kravinu
@asia83 kusnut sa pouziva aj v slovencine
@miriam11 ja to niekde pisem? Pisem, ze kusnut sa pouziva aj v slovencine. Toto je len vycuc zo slovnika
@najzienka ale to je riadny cucanec teda :( tiež by som dala len fenistil gél, prípadne kvapky a radšej zajtra k lekárke, nech to pozrie :( vyzerá to byť poriadne opuchnuté, nie?
@petulda333 Ja neviem, aký máte problém a je mi to jedno. Načo sa chytáte mojich slov? Budem tu TAKTNE upozorňovať na nespisovnú slovenčinu, či sa vám to páči alebo nie. Nebudem písať, čo vy chcete čítať. Neskutočná drzosť. Končím.
@asia83 😂😂😂😂
@leuchtturm 👍👍👍
@asia83 ty musíš mať veľmi nudný život keď sa tu pre take hlúposti strapnujes. A mimochodom ak ti prekáža vyjadrovanie východniarov , alebo čechov tak nereaguj a nečítaj 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@petulda333 😁 ukusilo abo ukušilo abo me raflo 😄
@tatisna užralo ma 😁
@najzienka To je uplne normalna reakcia na pichnutie komarom u dietata ktore ma znizenu imunitu alebo silnu alergiu na niečo. Naša dcéra to má ešte horšie pol ruky ma obrovsky opuch a uplne koža je tvrdá. A keď ju pichne napr do čela napuchne jej to tak, že ani nechci vedieť ... najlepšie ísť k dobrej alergo nech urobí testy v čom je problém
Ahoj, podľa mňa je to normálna vec. Mohola to byť aj samička komára, keďže ona pije krv a komar (samček) sa živí rastlinou šťavou, sú teraz premnožené. Ja mám síce alergiu na uštipnutie hmyzom ale mám to o moc horšie opuchne mi veľká časť okolo toho. A keď si to náhodou rozškrabnemám tak ešte viac. Preto mám predpísané lieky a Fernistil kvapky. Na uvoľnenie od svrbenia je úplne super gél od Fenistil. Alebo nejaký chladivý. Za pár dní to dcérke zmyzne a nebude ani vedieť že jej niečo v noci pilo krv.

@najzienka neviem, čo by to mohlo byť,aké dala by som jej Fenistil kvapky a natrela Fenistil gélom