icon

21 mesačná dcéra má tvrdú stolicu

emuska21
13. aug 2013

moze to byt aj z toho mliecka??? nema niekto skusenost???

busily
13. aug 2013

z umelého mliečka myslíš?

emuska21
autor
13. aug 2013

z umeleho som presla na polotucne

busily
13. aug 2013

ja si myslim, ze moze to byt...vsak mlieko zapeka...a kym si brusko a crievka zvyknu...davaj jej nieco na zriedenie...nieco slivkove, napriklad...alebo cajiky

emuska21
autor
13. aug 2013

uz som skusala slivkovu výživku a nic, aj duphalac

berty152
13. aug 2013

Ano to moze robit to mlieko to mal aj moj syn-sksu mu davat trosku broskynoveho kompotu -by si neverila aky zazrak to robi

emuska21
autor
13. aug 2013

skusim vyskusat, dakujem za radu..a mliecko mam nechat uz teda polotucne, ci mam dat spat umele

aliza
13. aug 2013

@emuska21 a ako stare mas dieta?

emuska21
autor
13. aug 2013

21 mesiacov

albao
13. aug 2013

@emuska21 ktoru slivkovu vyzivku? Nam pomohla vzdy len ta malinka HIPPka slivkova, tie riedene nie, ani dzusik slivkovy, iba ta mala vyzivka.

emuska21
autor
13. aug 2013

@aliza 21 mesiacov

emuska21
autor
13. aug 2013

@albao v jednote som ju videla tak tam som kupila

aliza
13. aug 2013

@emuska21 moj nazor, radsej sa vratit k UM, ako davat cukrove vyzivy a kompoty. Cukor tiez zapeka a celkovo nevidim dovod riesit traviaci problem niecim, co v konecnom dosledku tiez nie je zdrave. A hlavne by mala pit vela vody, cistej. Ziadne caje a dzusy, tie tiez zapekaju. Vela cerstveho ovocia a menej cukru. Radsej daj cerstve slivky, marhule a pod. ako kompoty a vyzivy.

pe
13. aug 2013

moj syncek ma tvrdu stolicu odkedy mu davam prikrmy, umele mliecko vobec nepije, iba moje a davam mu uz aj klasicke mlieko z obchodu, najprv mu zaberali len cipky pre babatka, len po nich sa vykakal, teraz mu pomaha, ze mu kazdy den davam probitika, ale zistila som, ze mu "sedia" len jedny, lactobacily baby od valosun, z o statnych nic a z tychto kaka kazdy den...snad to dakomu pomoze, my sme sa riadne natrapili par mesiacov...