icon

22 mesačná dcérka sa škriabe v intímnej oblasti. Čo pomôže?

ajvenka2012
15. júl 2013

dithiaden nám asi nezabera musim proste odstranit to svrbenie. Pomoc

bianka0111
15. júl 2013

Ahoj...no toto mala aj moja Emma...ked mala možno rok a pol, ešte viem, že mala plienku, strašne mala celu oblast vyhádzanu drobnými vyrážkami a muselo ju to velmi svrbiet, lebo si stiahla plienku a chudatko trela sa o koberec...u nás zabral Imazol sa volal, ale radšej to prekonzultuj s lekárom....a nechávala som ju bez plienky, a ked to bolo neznesitelne tak som jej na nu fukala....

pingu1
15. júl 2013

to som mala aj ja.. kazali odstranit plienky a mne zaberala nechtikova indulona

xevulax
15. júl 2013

Skús sa spýtať pediatricky, či by si jej nemohla dávať fenistil kvapky. Naša skriabala hlavičku a jediné tó pomohlo

tova
15. júl 2013

proti svrbeniu je najlepsi kupel v letnej vode a par hrsti ovsetnych vlociek. Na ekzem zabera sudocrem hrubsie natriet aj kazdu hodinu kym to nezmizne. A hlavne ju neutieraj s mokrymi utierkami ale bavlnenou handrickou namocenou v letnej vode, vysusit ale len pritlacanim nie suchanim po kozi a potom ten krem. Pocikanu a pokakanu nenechat ani minutu! ja mam ekzem, mam na sebe odskusane co pali na ekzem a co ukludnuje, synovi sa tiez raz na zadku spravil silny ekzem a tymto postupon do 24 hod. bolo 100% vsetko zahojene ale bola to praca. Ked uz bude zahojene este par dni natierat hrubsie cistou vazelinou aby kozu pise a kaky nedrazdili.

milota164
28. júl 2013

skus ju nechavat bez plienky a hlavne nepouzivaj tie vlhcene utierky. My mastime Bepanthenom a pomohol zatial na vsetko.

abbie
28. júl 2013

hlavne ju nedavaj do plienok v tomto teple