22 mesačná dcérka sa škriabe v intímnej oblasti. Čo pomôže?
dithiaden nám asi nezabera musim proste odstranit to svrbenie. Pomoc
Skús sa spýtať pediatricky, či by si jej nemohla dávať fenistil kvapky. Naša skriabala hlavičku a jediné tó pomohlo
proti svrbeniu je najlepsi kupel v letnej vode a par hrsti ovsetnych vlociek. Na ekzem zabera sudocrem hrubsie natriet aj kazdu hodinu kym to nezmizne. A hlavne ju neutieraj s mokrymi utierkami ale bavlnenou handrickou namocenou v letnej vode, vysusit ale len pritlacanim nie suchanim po kozi a potom ten krem. Pocikanu a pokakanu nenechat ani minutu! ja mam ekzem, mam na sebe odskusane co pali na ekzem a co ukludnuje, synovi sa tiez raz na zadku spravil silny ekzem a tymto postupon do 24 hod. bolo 100% vsetko zahojene ale bola to praca. Ked uz bude zahojene este par dni natierat hrubsie cistou vazelinou aby kozu pise a kaky nedrazdili.
skus ju nechavat bez plienky a hlavne nepouzivaj tie vlhcene utierky. My mastime Bepanthenom a pomohol zatial na vsetko.

Ahoj...no toto mala aj moja Emma...ked mala možno rok a pol, ešte viem, že mala plienku, strašne mala celu oblast vyhádzanu drobnými vyrážkami a muselo ju to velmi svrbiet, lebo si stiahla plienku a chudatko trela sa o koberec...u nás zabral Imazol sa volal, ale radšej to prekonzultuj s lekárom....a nechávala som ju bez plienky, a ked to bolo neznesitelne tak som jej na nu fukala....