icon

22 mesačný syn má začervenaného pipíka

simonabakalova
2. jún 2020

Zdravim Vás žienky. Chcela by som radu. Synček 22 mesačný chlapček má začervenaný konček pipíka predkožku sťahujem a 3 deň dávam framykoinovú mastičku. Prosím Vám myslíte, že treba ísť k lekárovi a pred 3 dňami mu vytiekla taká biela tekutinka, ale to iba troška. Ďakujem za rady.

malfea
2. jún 2020

@simonabakalova ahoj, ak ho má len mierne červený, oplachuj mi ho v repíku, ja som tak robila pri každom prebalení a za deň som videla zlepšenie, po dvoch už bolo všetko ok.

Pipík preťahuj len po/v kúpeli, keď je koža zmäkčená teplou vodou a len toľko, koľko povolí, nič nehrotiť.

Ak sa ti ten zápal nezdá, návštevou lekára mu to nezhoršíš 🙂

Odkiaľ máš inak ten Framykoin? To ti predpísali na tento účel či si mu to sama naordinovala?

pehavcek
2. jún 2020

Do vody na kupanie uvar harmancek alebo repik. Vyluhuj a prelej do vody cez sitko. U nas to robi zazraky. Po par dnoch to prejde. Ak nie tak ries lekara. Inak ked sa mu zapali tak nestahuje. To ho vtedy boli.

lindusss2016
2. jún 2020

@simonabakalova kupel v repiku a framykoin si nasadila spravne. Popripade skus odobrat moc, ci je v poriadku

deniska0176
16. mar 2021

@pehavcek prosim vas ja mu davam morge obklady na pipik je to spravne??

deniska0176
16. mar 2021
pehavcek
16. mar 2021

@deniska0176 myslim, ze to je uplne v poriadku. My sme ale davali vychladnuty, len trosicku teply caj do nizkej flasky a pipika do toho ponoril. Pustila som mu v telke nieco zaujimave a, takto vydrzal par minut. Mozes kludne urobit aj kupel a do toho cajik vyliat. Vtedy ho urob silnejsi a trosku viac