Biela hrčka na pipíku

svetlusb
12. apr 2020

Ahojte synček bude mať 4 roky, predkožku sťahujem stále po kúpaní, lenže ešte sa mu to moc ne uvoľnilo, len po žaluď. A včera po kúpaní som zbadala že na pipiku zo spodnej strany je akoby taky tukový vankúšik biely a keď sa toho dotknem tak akoby som s tým hybala. Malého to vôbec neboli, ani sa nesťažoval že by mal niečo s pipikom. Mam radšej zájsť k doktorke? Ci je to normálny tukový vacok?

evkakozickova
12. apr 2020

@svetlusb ja by som jej radšej skúsila najprv zavolať.

ejanjelik
12. apr 2020

Pravdepodobne smegma. Ja som natierala krémom od justu ale nevidela som pokrok až raz pod teplú vodou to po pustilo a vyšlo. Ono sa to hromadí, keď ešte nemá predkožky stiahnutu. Skus najprv doma aby mu to nasilu neurobili.

veronikavaneska
12. apr 2020

Hej je to len bordel pod predkozkou ktory nevie vyjst von lebo sa neda stiahnut ono casom to povoli a vide. Ak neboli netreba lekara. Mam doma 3 chlapcov 😉

zuzana76
12. apr 2020

@svetlusb je to smegma, ak budete zakazdym po kupinai uvolnovat predkozku, postupne to vyjde von, mam 2 chlapcov

svetlusb
autor
12. apr 2020

Ďakujem veľmi pekne ❤️

ericka89
19. apr 2020

@svetlusb My máme presne to isté. Ale maly má zrasty, aspoň tak nám povedala doktorka, takže neviem stiahnuť tak pipicek.

svetlusb
autor
19. apr 2020

@ericka89 ano presne takéto to ma len trosku užšie a dlhšie 😮

svetlusb
autor
19. apr 2020

@ericka89 a presne asi aj na tom istom mieste ako to má váš chlapček, a co vám povedala na to? Ze to je normálne ci? Lebo akože jeho to vôbec neboli ani nic

ericka89
19. apr 2020

@svetlusb S týmto som nebola u lekára, lebo sa mu to urobilo počas tejto epidémie. Zrasty, že má mi povedala, už asi pred 1,5 rokom. Ale neboli ho to, ani nezavadzia nijak. Ale čo tak počúvam, mal by to byť iba maz. No uvidíme, pôjdem s ním k lekárovi buď po epidémií alebo keď sa mu pridružia ťažkosti.

sreliska
19. jún 2020

@ericka89 dobry den, aj ste boli u lekara s pipikom? Co vam robili? My mame teraz ten isty problem mam s toho stresy.

ericka89
19. jún 2020

@sreliska Dobrý večer, v pondelok sme objednaní, takže až v pondelok budem vedieť. Ono by to malo samo vyjsť vonku čo mi vraveli keď sa ťa predkožka uvoľní a z tamad to vyjde, ale nám sa nedá stiahnuť tak pipicek, tak preto to zatiaľ nevyšlo. Žiadne stresy, nič vážne to nie je 😉

sreliska
24. jún 2020

@ericka89 dobry vecer, ako ste dopadli u lekara?

sreliska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ericka89
24. jún 2020

@sreliska Dobrý večer. Nie je to nič vážne. Je to nahromadený tuk/maz ktorý nemá ako vyjsť vonku, keďže synček má zrasty. Nedá sa mu stiahnuť tak pipiček aby to vyšlo vonku. Takže povedal, že buď zákrokom sondou tie zrasty urobí a všetko vyjde von, alebo môžeme ešte počkať. Vybrali sme si to čakanie. Nechcem drasticky ísť na to.

sreliska
25. jún 2020

@ericka89 super a kde ste boli u urologa? Aky je to zakrok sondou, ked by robili tie vzrasty? To je to zosklbnutie nasilu?

ericka89
25. jún 2020

@sreliska V Košiciach, nad Jazerom, taký mladý urológ to bol. Áno, vravel, že to je nasilu. Že to určite bude bolieť, ale že to je najideálnejšie riešenie. No nešli sme NATO.

mana_li
7. jan 2022

@ericka89 prosím ťa ako sa ti to darí až takto stiahnuť? Nám to ide veľmi máličko dole len a on mi aj tak dáva preč ruku :/

ericka89
7. jan 2022

@mana_li Tak ono to šlo samo tak stiahnuť nič špeciálne, ale tá predložka sa nedá stiahnuť ako by mala, ma to tam hore zrastené. Teraz po dlhšom čase akoby praskliny sa urobili a už sa to začalo odliepať, ale len na pár miestach. Najlepšie je sťahovať vo vode pri kúpaní. Skús potierať zlezovym krémom od just.