icon

3,5 ročné dieťa sa cez deň pocikáva

mecirovajana
7. nov 2016

ahojte priatelia..chcela by som sa opytat je este okrem mna nejaka maminka co sa jej dieta pocikava aj ked ma 3,5roka?uz zacinam byt zufala..maly nenosi plienku rok len v noci a stale sa mi bud pocika alebo si cvrkne do trenok ked sa opytam ci mu treba cikat a vidim ze treba odpovie ze netreba a za chvilku sa pocika alebo cvrkne..a ked ho nasili dam na serblik chyti hysak.skusala som po dobrom po zlom vysvetlujem mu to stale tvari sa ze rozumie aj povie ze kde sa cika ze sa nepocika ze sa vypyta a nic☹..tak neviem ako dalej ci este pockat alebo lekara navstivit..ako ma par dni takycj ze si sam da dole trenky a sadne na serblik no takych je malo.do skolky mo ho nezobrali pre malo miesta.tak ho mam doma..neviem si predstsvit ako by to bolo potom v skolke.dakujem za radi

Strana
z2
mecirovajana
autor
3. máj 2020

@est_saga malý bude mať už 7rokov ja som to nejako prestalo riešiť na noc som dávala plienkove nohavičky okolo 4roka sa už prestal pocikavat aj skôr ale nohavičky som na noc stále pre istotu dávala .a sám sa už aj hambil a nechcel ale dala som dokonca povedal že keď bude mať 5rokov už bude spať bez a tak sa aj stalo odvtedy problém nemáme asi to chce len ozaj vydržať 👍

mattkapd
22. jún 2020

@est_saga neviem vtedy aký to malo súvis bolo to 20 rokov dozadu keď mi to robili ale hneď potom som sa prestala v noci pocikavat

lujzaveghova2100
23. mar 2021

Dobrý deň môj skoro 3 ročný syn za 2 mesiace sa cez deň pocika niekedy cvrkne niekedy mokré tepláky na noc ma plienku aj ké dne pije pred spaním pocikava sa v noci neriešim ale trapy ma to keďže prvý sa do 4 dňoch odplienkoval totálne viem každé dieťatko je iné no už rozmýšľam ci ho dám do ksolky viem ze sa dieťatko zabudne stane sa len niekedy to je 1x dodna inokedy vôbec a niekedy aj 5x prezliekam chori nieje psychicky je lepšie ako ja natom 🤣🤣🤣🤣 nekricim ani nič neviem co robiť

est_saga
23. mar 2021

@lujzaveghova2100 dobry den, vsetko prejde. Netrápte sa. Manzel našej pani doktorky (detskej myslim) je urológ a ona vždy zdôrazňovala, ze dieta sa moze pocikavat az do 5 rokov a je to normálne. Ak by to trvalo aj po 5 roku veku dieťatka, treba to riešit. Takze buďte bez obáv, len vela trpezlivosti 🙂. Pekny den.

lujzaveghova2100
24. mar 2021

@est_saga ďakujem krásne ja som sa stým už tak zmierila len polovička vždy že zase sa pocikal to orbi naschvál, ako sem tam to spomenie a tak sa zamýšľam potom aj ja 🙉🙈🙊 viem ze to aj okolie robí tie moje pocity ale verím ze to odoznie a dkaujem krasne za podporu ❤️❤️

est_saga
24. mar 2021

@lujzaveghova2100 ano, mate pravdu. Okolie robí velke tlaky, ale uistujem Vas, ze to prejde. Tak este taka podpora- staršia dcerka sa dlho pocikavala, alebo tak by som to nazvala, ze jej cvrklo. A tiez som mala kadejaké pocity. Este, ked sa to stalo nahodou pri niekom, no nepríjemne. Mladšia dcéra, naopak, sa jej darilo v týchto veciach o dost skor ako jej rovesníkom. Tym chcem povedat, ze každé dieta je ine. A ano, teda nepovedala by som, ze to robí naschval, ako povie Vas muž, ale mozno to urobí synček z nejakeho dôvodu. V každom prípade, este raz, naozaj sa netrápte. A este nieco, mam vela známych vo svojom okoli s malými deťmi a každému dieťatku sa stane. Proste na nas zeny, matky je vyvíjaný veľký tlak zo strany spoločnosti. Netrápte sa, užívajte si chvíľky so synčekom, vsetko raz prejde. Pekny vecer Vam prajem, držte sa ❤️

lma633593
7. jan 2022
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.

nase sa do dvoch rokov a potom nie

ninah1486
8. jan 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ked mali kusok cez dva tak sa uz nepocikavali

Strana
z2