icon

3,5 ročný syn zvracia. Čo mu pomôže?

martina0303
26. nov 2021

Syn 3.5r roka vracia poraďte nieco od zvracania

patka06
26. nov 2021

Coca - Cola /klasická červená/ s troškou soli, po lyžičkách v pravidelných intervaloch 15 minút, ak máš doma tak môžeš dať Kinedryl.
Žiadnu vodu ani jedlo, ak sa žalúdok ukľudní mierne osladený čierny čaj tiež len po lyžičkách.

dzulli1980
26. nov 2021

Ak máš Kinedryl ... inak absolútne nič, kým sa žalúdok neukľudní ... moja dcéra vyvráti všetko, keď má črevnú virózu ... ak bude stále vracať - myslím často (moja dcéra zvracia v podstate nonstop, keď ju to chytí), treba ísť na pohotovosť, pichnú Degan.

martina0303
autor
26. nov 2021

@dzulli1980 moj tak isto 😢 u nas v Prešove na pohotovosti vraj nemozu pychat od vracania strasne dačo ja ako dieta si pamätám ze mi to pychli a bolo po zvracaniu

dzulli1980
26. nov 2021

@martina0303 Prečo nemôžu? My sme boli s dcérou cca 3 týždne dozadu u nás v Žiline a bez problémov pichli.

lubbie
26. nov 2021

Kinedryl, keď vyvráti tak znova. Nám to jediné zaberalo.

vlada2401
26. nov 2021

@martina0303 aj teplotuje či len zvracia?....ja som sa snažila vždy do dcérky dostať po lyžickach colu,ale keď ju to chytilo tak mi zvracala v kuse tiež až keď zaspala od vyčerpania chuda,tak som ju zobudila dala hylak probiotiká a povedala nech spinká ďalej...ráno už bolo lepšie,dala hylak,potom sa jej žalúdok ukludnil,vodičku po dúškoch a keď už nevyvrátila išla som na diétny stravu po troskách, ...pokiaľ neteplotuje,dieťatko sa vyzvracia a väčšinou po dni je lepšie,držím palceky,horšie keby dieťatko malo teploty,to ak by neprichádzalo smer pohotovosť

simca06022011
26. nov 2021

Dieta, žiadne pitie jedenie kym sa to neukludni. Potom postupne po troche pit, rehydratacne roztoky, kulisek a pod... Ma nejaku virozu, ci netusite? Z jedla...? Iste by som rieisla pohotovost ak vy to neprestavalo, aapon cez telefon sa poradiť co s tym. Ide vikend..
Ale vacainou to byva tak, ze proste sa vyvracia vsetko co sa ma a postupne sa to ukludni.