3-ročný syn na dovolenke nekakal 4 dni
Dobrý den, chytám paniku dnes je 5 den kedy nekakal pchala som do neho od rana sušené slivky citrónovú vodu olivový olej jogurt ovocie na obed polievku a stále nič. Ešte dojcim občas smradlavo prdne. Muz išiel kúpiť glic čipky aj keď si mysli že to netreba. Doma sa stane že 2 dni nekaka ale skôr výnimočne. Je pravda že tu jedol aj blbosti palacinky na raňajky hranolky. Syn je spokojný zatiaľ ale čo mám robiť ? Nemôžem to nechať tak Sak nejak bude
Na piaty den veru daj cipok, hore prosim uz nic nepchaj, dole musi mat zatku a jedine, co mu sposobis, je krce v bruchu... takze cipok, zachod, stupienok a cakat, plus samozrejme pit vela cistej vody... daj mu tablet ci mobil s rozpravkou, nebude na nic mysliet a pekne nech tam posedi, kym to vyjde...
Prosím vás a ten cipok ako funguje, dám na izbe a mám čakať? Musí ležat? Sedieť? Možme ist na plaz a zobrať serblik alebo ako?
Cipok ucinkuje za par minut, rozhodne nechodte na plaz, ale daj mu klud na zachode...
Ja na dovolenke bezne nejdem aj 5 dni, proste zmena prostredia mi z tohto hladiska nerobi dobre 🙂 Ale cipkom nepokazis nech sa rozhybe crevo
nasa teraz tiez na dovolenke nekadila 5 dni.. u nej normalka (na dovolenke) 😁 5ty den som jej dala slivku a 3 ovocne kapsicky po sebe, hned bezala 😁
Ja to mam tiez tak, ze na dovolenke par dni neidem. Proste zmena prostredia robi svoje.
Nas maly to tak tiez mal. Na dovolenke 4 ci 5 dni nebol na velkej... nejako potom isiel sam ked mu bolo treba... netreba robit paniku, ja nejdem aj 3 dni a to som doma 😅

Daj mu vypit pohar teplej vody a teplu vanu. Kym sa nestazuje tak klud nadychnut sa vydychnut..