4,5-ročné dieťa má už 8 dní nádchu
Isli by ste k lekarovi so 4,5 rocnym dietatom, ktore ma 8smy den nadchu, na 5ty den sa pridal kasel. Sprava sa ako obycajne, teplotu nemal, len zvycajne mu nadcha prejde za tyzden. Ci nam doktorka bude vediet dat nieco "lepsie" ako to, co pouzivame doma (kvapky proti kaslu, sirup vecer, morska voda), alebo ho pre istotu kvoli tomu kaslu dat popocuvat? Ked berie kvapky proti suchemu kaslu, tak nekasle vela.
@anonym_autor Ak nádcha trvá dlhšie, nie je od veci urobiť kontrolné výtery. Ale záleží, akú máte lekárku. Ja by som išiel.
Ano isla by som. U nas to iste, skoncilo to zapalom ucha
@anonym_autor pracujem v škôlke medzi 3-4rocnymi deťmi. Každý deň sople, kašle, ja už druhý týždeň sople, nie a nie sa z toho vylízať…. Potom sa mamičky čudujú, prečo ma škôlka chripkove prazdniny!? Pretože do škôlky nosia choré deti a točí sa to v jedinom kruhu. 🤷♀️
@anonym_7310a1 Tak ano, lebo nie kazdy si moze dovolit ostat doma, ked chyti dieta soplik. Toto ja napriklad za chorobu nepovazujem a ked nie su ziadne ine priznaky, tak preco ostavat doma.
@anonym_7310a1 Tak ano, lebo nie kazdy si moze dovolit ostat doma, ked chyti dieta soplik. Toto ja napriklad za chorobu nepovazujem a ked nie su ziadne ine priznaky, tak preco ostavat doma.
@nuni11 tak ja som soplila 2 tyzdne, kaslala mesiac, potom 3 dni pauza a znova. Deti to iste, mali vyse tyzdna sopel, boli doma, dalsi tyzden chodili do skolky, ucitelka povedala, ze sopel je nic, to by nechodili vobec do tej skolky. A tiez mali taky mierny soplik este ten tyzden, co chodili do skolky a ako zacali prazdniny, tak nanovo upchaty nos, akoby nova choroba, este ani stara neskoncila. Takze rahame uz cely mesiac. A to len sople maju, sem tam odkaslu, ked im to zatecie dole. Tak co? Maju byt 2 mesiace doma? Totoje takeeee...ze fakt na zamyslenie.
Aaaaaaaaaaaa nie, načo. Seďte doma ešte minimálne týždeň, nech dostane zápal pľúc z nevyliečiteľnej choroby.
Nesla by som .Mojej bezne trvala nadcha 2t inkl. kasel.
@anonym_autor pracujem v škôlke medzi 3-4rocnymi deťmi. Každý deň sople, kašle, ja už druhý týždeň sople, nie a nie sa z toho vylízať…. Potom sa mamičky čudujú, prečo ma škôlka chripkove prazdniny!? Pretože do škôlky nosia choré deti a točí sa to v jedinom kruhu. 🤷♀️
@anonym_7310a1 on nechodi do skolky, neviem si predstavit, ze by som ho tam taketo soplaveho dala, nadcha je choroba ako kazda ina
Aaaaaaaaaaaa nie, načo. Seďte doma ešte minimálne týždeň, nech dostane zápal pľúc z nevyliečiteľnej choroby.
@sisska96 zavolala som k doktorke, povedala nam, se nadcha bezne trva dva tyzdne, ak mu dovtedy neprejde, mame prist. Verim jej.
@anonym_7310a1 a ja, ze preto lebo nefunguje ranny filter 🤷🏻♀️
@anonym_autor liečba telefonicky 😂 kľudne môže mať chytené aj priedušky, ale však ty vieš
@sisska96 chod byt premudrela do inej temy, pani najmudrejsia
@anonym_autor Ak nádcha trvá dlhšie, nie je od veci urobiť kontrolné výtery. Ale záleží, akú máte lekárku. Ja by som išiel.
@anonym_autor určite bude lepšie potom sedieť doma dlhšie a brať antibiotiká. Matka roka 😅
@nuni11 decko ma sedieť doma na zadku keď ma soplik!som tiež úplne sklamaná z tých matiek čo nosia zasoplene deti do škôlky a vedome a vôbec im nevadí že nakazia iné deti

Zavolaj si, ci mas chodit. Ak ti ma poradit kupit len to, co aj teraz davas, tak to mas zbytocne.