icon

4,5 syn má teplotu, môže ísť o prechladnutie ?

viva13
24. jan 2020

Syn ma 4.5r chodi do skolky.vcera mal 38C stazoval sa na bolest noh.na noc som mu dala panadol cipok v noci kolisala teplota 37 a 37.4C a teraz rano ma 37.2C ma aj sopel od dnes.moze ist o prechladnutie?doteraz maval len zatekajuce sopliky.mam mu hned dat nieco na vykaslavanie?xi počkať az sa zahlieni?

mogaa
24. jan 2020

@viva13 a prečo mu chceš dávať niečo na vykašliavanie keď nekašle? 🙈

viva13
autor
24. jan 2020

@mogaa lebo doteraz mu soplik zatekal a zahlienoval sa ako pisem

mogaa
24. jan 2020

@viva13 a ako vieš že sa zahlienoval keď nekašle? ak zateká soplík neznamená to zákonite že končí na prieduškách alebo plúcach, zväčša steká do žalúdka.....ale ak nekašle tak je blbosť dávať niečo na vykašliavanie....tvoje dieťa ešte nebolo choré?

patka06
24. jan 2020

so liekom na vykašliavanie by som počkala, zatiaľ nemá čo vykašliavať, liečila by som len nádchu a pri teplote 38 by som ju nezrážala, organizmus sa prirodzene bráni

viva13
autor
24. jan 2020

@patka06 davam mu caj a vit.C nic ine

fiafia
24. jan 2020

@viva13 do nosteka vzdy davam sterimar morsku vodu, krasne precisti. Pri soploch a kasli zviknem davat na radu dr fenistil kvapky. Teplotu zrazat od 38,5, teplota ma svoj vyznam. Tiez bojujeme uz druhy tyzden s kaslom a soplikmi 😑

viva13
autor
24. jan 2020

@fiafia sterimar som kupila asi pred 2 mesiacmi strašne silný tlak to ma a syn sa jeduje na to mám vincentku

lenka2710
24. jan 2020

@viva13 môže ísť o prechladnutie, naša mala tri dni okolo 37,5,navonok mala tiež len trochu soplikov, ale aj sa sťažovala že ju to bolo keď cika, takže som jej nasadila sirup na močové cesty a na druhy deň už mala len 37 a potom už vôbec
Ja dávam pri soplikov sinupret kvapky a mame predpísaný aerius, ten jej dávam pravidelne a samozrejme morskú vodu do nosa a na noc nasivin, až sa jej lepšie dýcha