icon

4-ročné dieťa po zápale pľúc

4. nov 2025

Ahojte syn mal zápal pľúc boli sme týždeň v nemocke…už to je dva týždne aj 2 dni od hospitalizácie doma, chcem ho dať do škôlky ale kašle vlhko tak 3x za deň zakašle, berie aj erdomed už 5deň. Mám ho ešte nechať doma ? Už bude doma mesiac.

amdornik
4. nov 2025

4ročák to znie ako jeleň 😀 ak vybral všetky ATB, zakašle 3x denne, ja by som ho nechala už tie tri dni doma, nech sa dolieči. viem, že mesiac je dlhá doba a ty máš toho už asi fakt dosť, ale bude lepšie, keď sa mu tá imunita dobre zotaví.

klip0
4. nov 2025

Tiež by som nechala doma

anonym_ac94f4
4. nov 2025

A lekarka co na to?
Osobne, ak berie lieky, nechala by som ho doma, do konca týždňa nie je daleko
Mne po zapale pluc hovorili , ze pomaly, setriaci rezim

kiki68
4. nov 2025

V ziadnom pripade, ked chyti nieco dalsie, tak mas dieta s moznou astmou, to nie je sranda, ked bol na srot a v nemocke

anonym_16b6c9
4. nov 2025

Moj mal zapal pluc asi 1,5 rocny a dlho sa liecil. Tyzden sme boli v nemocnici a potom este mesiac co stale kaslal. Este by som nechala doma, kedze moze chytit hned nieco dalsie.

autor
4. nov 2025

Nehám doma teda

kiki68
4. nov 2025
@anonym_autor

Nehám doma teda

@anonym_autor keby dostane do tohto nejake RSV, tak je na ventilacii. Nevies co vsetko he v skolke, bacilonosic je ten, co iba smrka a kycha. Tvoje oslabene dieta moze mat lahko vazny priebeh. U nas v skolke je takych deti, co stale frkaju stale plno. Napr nasmu nic nebolo nastatsie, jeho sestra je babo a dnes sme riesili virusove afty v hrdle.

veklipo
4. nov 2025

Ja som 5 rocnu nechala doma 6 tyzdnov po dobrati antibiotik.

bajka163
Odpoveď bola odstránená
anonym_16b6c9
6. nov 2025
@bajka163
Odpoveď bola zmazaná

@bajka163 dakujem,zvladli sme to

bajka163
Odpoveď bola odstránená