5 ročnému synovi sa opakuje herpes
Ahojte. Som už zúfalá. Môj syn 5r ma cca 1 az 2 krát do mesiaca herpes väčšinou na brade, vyzerá to teda ako herpes ale netrvá týždeň dva ako zvyknú herpesi. Väčšinou 3-4dni a zmizne nemá ani chrastu ani hi to moc neboli iba keď svrbi. Natieram mu to berie viť. B nebýva vôbec Chóry nikdy nebral antibiotika. Cez prázdniny to nemáva celé letné nemal. Iba keď nastúpi do škôlky môže to byť zo stresu alebo zo žalúdku? Neviem vôbec už. Som z toho nešťastná. On to nijak extra negatívne neberie. Len mňa to trápi plus nemôže ísť do škôlky keď to má na brade alebo puse. Ďakujem za rady
@silviaaaaa dnes už má len fliačik absolútne žiadne pupence ničjemu sa to dobre hojí ved len včera mu vyšiel a dnes ostal iba malý Ružová fliačik. Babka mi tvrdí že to je ochvat s jedla. No kožný nap. Do správy herpes simplex. Viem ze herpes trvá min. 7dni robia sa pupence a chrastu je to bolestivé. Tak ja nechápem čo to je.
@lucia006 nemám, ja som išla rovno na testy z krvy, pre mňa to nemalo význam vyhadzovať peniaze a skúšať...
@bale1rinka tak áno ale malého stresovať a kadečo doňho pchať. Dnes už má len malý fliačik. Ja fakt nechápem čo to je...
@lucia006 je to herpes. Moj syn je taky nachylny na herpesy, aj teraz ma taky malinky, po ktorom za tyzden nebude ani stopy. Moj kym pije narosan, taky multivitaminovy sirup, nema ich. Od novembra uz nepil, lebo som neobjednala a 3 dni dozadu BUM herpes. Takze objednavam dalsi narosan je celkovo vyborny na imunitu. Tea tree olej vysusi, pouzivame, ale problem neriesi.
@zuzkamargit norosan to som nepočula. Objednala som už sirup rinimun na imunitu ktorý mi odporučila tu jedna pani v príspevku tak uvidíme. Môj už dnes nemá pomaly nič a to len včera ráno mu vyrazilo.
Necitala som vsetko, len ti odporucim toho imunologa, bo tie herpesy moze mat v bunkovej stavbe. Odtial tu pliagu treba dostat, potom to bude dobre. Skus, za navstevu a odber krvi nic nedas, trochu hysterie prezijes a chlapciatko bude zdrave. Drzim paste
@miminkanase no Naposled mu ani ne odobrala UNAS pediatrickina sestrička a momentálne nemám silnú ísť znova na odbery
Ja by som šla imunológovi. Teda ja som bola keď mal syn 3 roky. Vtedy mi imunológ povedal, že deti nemajú mat herpesy, že normálne to nie je. Chod, vyliečia ti ho a bude pokoj. ;)
@katrinka34 no moja segra ma od mala odkedy si pametame.nikdy stým nikde nebola. A ma 31 rokov. Už som volala mojej pediatrická ma známu imunologicku tak uvidíme. Ale zatiaľ nám kožný odporučil herpesin 200 tablet. Vraj zničí acyklovir látka aj vnútra vírus herpes. Tak uvidim
@annaanna sní učiteľka dnes v škôlke nechápala že mu vyjde v utorok ráno herpes a na druhy deň nič nemá iba ostane ružový fliačik na par dni ešte. Pediatrická sa vyjadrila že keď raz už dosť bude to v ňom stále. Môže byť ze porastie bude mať menej. Môže byť dedičnosť nevie sama podľa mňa. Pchať doňho liekynechcem a ani mi ich nevezme.
Necitala som vsetko..ale co sa tyka herpesov som sa dopocula ze chyba vitamin C
@lucia006 narosan objednavam z justu, multivitaminovy sirup, svajciarsky, cisto prirodny. Prichute striedam, vsetky su nadopovane vitaminmi. Najprv sa mi zdal drahy, ale ked to prepocitam na 2 deti na mesiac to pre jedno stoji necelych 11€. A ako bonus mi nebyvaju deti chore

@papa2 ale veď ten vitamín nieje vhodný do 12rokov