icon

5 ročnému synovi sa opakuje herpes

lucia006
6. feb 2018

Ahojte. Som už zúfalá. Môj syn 5r ma cca 1 az 2 krát do mesiaca herpes väčšinou na brade, vyzerá to teda ako herpes ale netrvá týždeň dva ako zvyknú herpesi. Väčšinou 3-4dni a zmizne nemá ani chrastu ani hi to moc neboli iba keď svrbi. Natieram mu to berie viť. B nebýva vôbec Chóry nikdy nebral antibiotika. Cez prázdniny to nemáva celé letné nemal. Iba keď nastúpi do škôlky môže to byť zo stresu alebo zo žalúdku? Neviem vôbec už. Som z toho nešťastná. On to nijak extra negatívne neberie. Len mňa to trápi plus nemôže ísť do škôlky keď to má na brade alebo puse. Ďakujem za rady

Strana
z2
moniikka
6. feb 2018

@papa2 ale veď ten vitamín nieje vhodný do 12rokov

lucia006
autor
7. feb 2018

@silviaaaaa dnes už má len fliačik absolútne žiadne pupence ničjemu sa to dobre hojí ved len včera mu vyšiel a dnes ostal iba malý Ružová fliačik. Babka mi tvrdí že to je ochvat s jedla. No kožný nap. Do správy herpes simplex. Viem ze herpes trvá min. 7dni robia sa pupence a chrastu je to bolestivé. Tak ja nechápem čo to je.

bale1rinka
7. feb 2018

@lucia006 nemám, ja som išla rovno na testy z krvy, pre mňa to nemalo význam vyhadzovať peniaze a skúšať...

lucia006
autor
7. feb 2018

@bale1rinka tak áno ale malého stresovať a kadečo doňho pchať. Dnes už má len malý fliačik. Ja fakt nechápem čo to je...

papa2
7. feb 2018

@moniikka
To som nevedela,len som odporucila to,co pomohlo mne

moniikka
7. feb 2018

@papa2 aj ja by som to skúsila pre malú,ale ma iba 5rokov.Ale ďakujem aj k za radu,môžem to skúsiť ja 😉

zuzkamargit
7. feb 2018

@lucia006 je to herpes. Moj syn je taky nachylny na herpesy, aj teraz ma taky malinky, po ktorom za tyzden nebude ani stopy. Moj kym pije narosan, taky multivitaminovy sirup, nema ich. Od novembra uz nepil, lebo som neobjednala a 3 dni dozadu BUM herpes. Takze objednavam dalsi narosan je celkovo vyborny na imunitu. Tea tree olej vysusi, pouzivame, ale problem neriesi.

lucia006
autor
7. feb 2018

@zuzkamargit norosan to som nepočula. Objednala som už sirup rinimun na imunitu ktorý mi odporučila tu jedna pani v príspevku tak uvidíme. Môj už dnes nemá pomaly nič a to len včera ráno mu vyrazilo.

miminkanase
7. feb 2018

Necitala som vsetko, len ti odporucim toho imunologa, bo tie herpesy moze mat v bunkovej stavbe. Odtial tu pliagu treba dostat, potom to bude dobre. Skus, za navstevu a odber krvi nic nedas, trochu hysterie prezijes a chlapciatko bude zdrave. Drzim paste

lucia006
autor
7. feb 2018

@miminkanase no Naposled mu ani ne odobrala UNAS pediatrickina sestrička a momentálne nemám silnú ísť znova na odbery

annaanna
7. feb 2018

@alobalka mne da robis herpesy zo stresu a pri fyzickej unave

lucia006
autor
7. feb 2018

@annaanna môj mi nechce spať v škôlke a vkuse sa večere stým naťahuje mé a stresuje a keď ma prázdniny herpes nemá. Tak ja už neviem

annaanna
7. feb 2018

@lucia006 asi sa mu tam nepaci. Stresuje sa a vyhodi sa mu herpes

katrinka34
7. feb 2018

Ja by som šla imunológovi. Teda ja som bola keď mal syn 3 roky. Vtedy mi imunológ povedal, že deti nemajú mat herpesy, že normálne to nie je. Chod, vyliečia ti ho a bude pokoj. ;)

lucia006
autor
8. feb 2018

@annaanna no doobedu v pohode ale odkedy nespráva na obed doma tak nechce tam stavať späť v škôlke lebo mu je dlho ležať 2hodky a nonstop mi doma stresuje a prosí ma mech prídem naobed

lucia006
autor
8. feb 2018

@katrinka34 no moja segra ma od mala odkedy si pametame.nikdy stým nikde nebola. A ma 31 rokov. Už som volala mojej pediatrická ma známu imunologicku tak uvidíme. Ale zatiaľ nám kožný odporučil herpesin 200 tablet. Vraj zničí acyklovir látka aj vnútra vírus herpes. Tak uvidim

annaanna
8. feb 2018

@lucia006 ja mam herpes tiez od malicka. Dokonca mam kamaratku lekarku krora lieci herpeticke ochorenia a nikdy sme to neriesili. Mavam ich na perach a v nose. Je to virus a ten herpesin som kedysi aj ja brala a mavam nadalej.

lucia006
autor
8. feb 2018

@annaanna sní učiteľka dnes v škôlke nechápala že mu vyjde v utorok ráno herpes a na druhy deň nič nemá iba ostane ružový fliačik na par dni ešte. Pediatrická sa vyjadrila že keď raz už dosť bude to v ňom stále. Môže byť ze porastie bude mať menej. Môže byť dedičnosť nevie sama podľa mňa. Pchať doňho liekynechcem a ani mi ich nevezme.

annaanna
8. feb 2018

@lucia006 ani ja by som nedávala proti herpesu, pokiaľ nie je nikde inde ako na tvári... môže sa totiž vytvoriť na rôznych miestach. To už treba riešiť. Len či to je herpes čo máva, lebo fakt ten herpes trvá aj vyše týždňa,

lucia006
autor
8. feb 2018

@annaanna neviem fakt co to je a viem tvoria sa aj geniálne pásové ale vraj to je iné. Tak toto nás snáď obíde.nema to bolestivé ani krvavé ani pľuzgiere. Ma tam fľak na puchnne. Do dňa opuchnuté.tak ja neviem.

tinaa64
17. feb 2018

Necitala som vsetko..ale co sa tyka herpesov som sa dopocula ze chyba vitamin C

lucia006
autor
17. feb 2018

@tinaa64 dopĺňame a nezmenilo sa to

zuzkamargit
17. feb 2018

@lucia006 narosan objednavam z justu, multivitaminovy sirup, svajciarsky, cisto prirodny. Prichute striedam, vsetky su nadopovane vitaminmi. Najprv sa mi zdal drahy, ale ked to prepocitam na 2 deti na mesiac to pre jedno stoji necelych 11€. A ako bonus mi nebyvaju deti chore

tinaa64
17. feb 2018

@lucia006 aha..no tak ja som ro pocula tak neviem....nemam s tym skusenost..dcere sa toez zvykne robot herpes

Strana
z2