5-ročný syn prehltol gumené kolieska z autíčka
Dobrý deň, chcem sa poradiť. Syn zjedol gumené kolieska od autíčka (takého toho malého "angličáka"). Pracujem v zdravotníckom zariadení takže som sa radila kade možne. (Náš pediater ma dovolenku). Bruško ho nebolí ani nevracal. Čítala som si aj ohľadom toho nejaké informácie ale nikde nieje písaná žiadna hrozba a všetci mi hovoria že to vykaká.
Avšak stalo sa to pred 2 dňami a stále nič. Kaká ale tak menej. Opakujem nemá žiadne bolesti ani pri kakaní.
Dávam mu papať veľa hrozna a dúfam že sa to nejak vypudí von. Ale, je možné že to nakoniec môže byť nejaké riziko?
Čítala som kadejaké články, mamičkám detičky jedli všetko možné od skla po baterky až ku kamienkom a veľa z nich tie detičky nijak nehnali po doktoroch (pri takýchto prípadoch už by som asi bola dávno na pohotovosti), takže myslím že také tie mäkké gumené kolieska ktoré sú ozaj maličké by nemal byť až taký problém, Viete mi poradiť ako ďalej ? Ďakujem za každú radu.
ja si myslim , ze to vykaka
Určite sa mu nič nestane moja mladšia dcéra už toho naozaj veľa pojedla a všetko prešlo
Uz som tu raz pisal,kolegov vnuk prehltol skrutku do dreva,asi 3-4cm dlhu.Vysla von skoro po troch tyzdnoch,tak len trpezlivost.
@viestta moja reč 🙂

Cakat kym yjdu druhym koncom. Je to len guma a este k tomu aj okruhla, bez hran